База відпочинку Тірас

Місце риболовлі: Бакота

Початок риболовлі: жовт. 12, 2023 00:00

Кінець риболовлі: жовт. 15, 2023 00:00

Тип риболовлі: Поплавок, Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЩукаБлешня обертова
ОкуньСилікон
Плітка

Всім привіт! Давно не ділився на форумі! 
Був з 12.10 по 15.10 біля бази «Тірас» на величній річці Дністер!!!
Перший день приїзду - розкладання і на вечір пару годин рибалки по хижаку! В березі покльовувала щучка, але невеличка (не залікова), брала на мепс оберталку, воблер кренк стар про, але найкраще на резину кей теч (правда шматує її, як тузік «грєлку»). Більше щука нікого не підпускала до своїх володінь.
Осінь, день короткий ніч довга, але на щастя не холодна видалась.
День другий. Вирішили приділити також хижаку. 
Тут порадував, правда ще, як тільки сіріло окунь гарний (були по 0,5 кг). Брав правда, ну від сили 20-30 хвилин, але навіть ляпав трохи, потім прийшла щука і поламала кайф. Окунь зник - можливо просто рота закрив, а може десь змістився, але ми його вже не бачили до наступного ранку. Брав він на резину фіолетового та зеленуватого кольору.
День третій. Наварили каші горох+мамалига, підготувались до риболовлі по білій рибі, але з самого ранку, як тільки сіріло я мусив заглянути у гості до окуня! Він мене радо зустрів, але за 20-30 хвилин знову, як і попереднього дня залишив мене. Можливо хтось має свою думку де окунь дівається і чому перестає брати? Напишіть! 
Потім пішли випробовувати щастя по білій рибі!
Закріпив човна на розтяжці, кинув трохи корму і поставив дві бортові вудки. Десь години дві був просто розрив: брала плотва і ще попав один лящик десь під кілушку. Плотва брала різна від 100 гр і більше. Рекордна була того дня 710 гр. 
Потім просто, як відрізало! Яка причини не знаю, бо у товариша метрів за 30-40 від мене покльовувало! А ви як думаєте? Може хижак заліг поруч? Я повпирався трохи, але кльов до мене так і не повернувся і я приймаю рішення йти на хижака! І удача до мене повернулась лицем! Чіпляю мепс 2 і його атакує якийсь звір, травить мені три рази фрекціон на  0,3 флюрі в мене лише одна думка хоча б побачити, щоб не зрізав, трохи боротьби і є залікова щука 2,390 кг!
День четвертий. Зранку тільки сіріло вийшли на окуня. Окунь, як і минулі дні подарував 20-30 хвилин насолоди + одного разу поламав вертлюжок і ще одного разу поламав гачок, а потім раптово зник, а ми приступили до найнеприємнішого - це збір речей і розлуки з дідусем Дністром. Місце стоянки поприбирали, сміття не залишили і вас просимо прибирайте за собою сміття і тоді дідусь Дністер вам віддячить насолодою від відпочинку на його просторах! (Тільки виїхали на гору пішов дощик - природа любить турботу і дала нам виїхати з долини)!
Дякуємо ЗСУ, допомагаємо ЗСУ, бережемо природу, Слава Україні!!!

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100043461501090


Коментарі