Підкова, 22-24.09.2023

Місце риболовлі: Підкова

Початок риболовлі: вер. 22, 2023 12:30

Кінець риболовлі: вер. 24, 2023 10:15

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп5.8003бергамот, журавлина, кальмар
Короп дзеркальний5.9001дуді-бейтс
Товстолоб8.0001варений червоний бойл

Компаньйони: Діма Сафонік, Слава Воронцов, Саша Мельничук.

Погода: вітер був доволі сильним, що навіть заважав прицільно далеко закидати, особливо першого дня. Його напрям був південним.  Перемінна хмарність, але здебільшого сонячно, температура до +24 - +26, ночі теплі. 

Рівень води: в нормі.

Місце: сектори 7 та 8.

Вартість риболовлі: 600 гривень за добу кожного сектора. 

Зловлено: коропи, один товстолоб і один амур, який зійшов перед підхватом. 

Наживка: поп-апи й варені бойли.

Прикормка: Dynamite sweet stim, Sonu Baits Fish Meal, Brutal Liver - це моє. Діма та Саша забивали в годівниці Dynamite halibut stim та якась чорна прикормка Haldorado. У Слави в був мигдаль-часник та ще щось. В спомбі: варена кукурудза з льоном і пелетс. Слава годував домашніми бойлами для Білого Озера, а Діма якимось пелетсом з вареними бойлами.

Снасті: тяжкі фідери.

Традиційно закриваємо рибальський сезон святкуванням дня народження нашого Вʼячеслава виїздом на якийсь карподром. Минулого разу це було ось так: https://rivnefish.com/reports/4092/zakryttia-karpovoho-sezonu-2020-rybolovlia-na-pidkovi 

Я ловив на дистанції 65 метрів. Діма, що був ліворуч від мене старався кидати якнайдалі під той берег, це десь 110-125 метрів. Сашко ліворуч від нього - аналогічно. Слава, який самотньо був в восьмому секторі на вимостці закліпсувався в межах 90 метрів. Толку не було ніде 😬

Перший день снасті простояли глухо до вечора, то ж я вирішив загодувати спомбом свою точку спочатку найлегшим малим пелетсом "4 сезони", потім додав в нього ще й трішечки жирніший й крупніший від торгівельної марки crazy carp. Звісно ж, що це нічого не дало.

Першого дня був лише один приємний момент у вишляді шестикілограмового коропа, якого взяв Слава буквально за парочку годин після закиду і на цьому все. До речі, він вирішив не годуватись зовсім до другого дня в надії на легкий корм лише з годівниць. Та, власне, й пізніше загодовування йому нічим не допомогло. Це короп був його єдиним за всю рибальську сесію.

Другий день - день риби. У Діми було чотири клювання і три реалізації. У Сашка одне реалізоване клювання.

Я за всі три дні не бачив жодної покльовки. Хоча й не скупився на корм. Якщо рахувати, що інші компаньйони зливили на одного корпа більше, ніж нуль, то можна вважати мій результат був в межах статистичної похибки.

Третього дня повний штиль та абсолютно нульова активність риби.

В наших сусідів сутація була плюс-мінус такою ж.

Всі покльовки звів в одну таблицю для зручного аналізу:

Час Наживка Номер снасті Риба Вага
16:00 дуді бейтс 8 Дзеркальний короп 5,9кг
07:08 халібут 3 схід амура в березі ~5-10кг
19:51 бойл ред + бергамот 4 Короп 5кг
22:53 журавлина 3 Короп 7кг
23:38 сквід 2 Короп 5,5кг
01:46 бойл ред + бергамот 3 Товстолоб ~8кг

Висновки:

  • безтолкова риболовля, риба неактивна, нічого не працювало

Коментарі