Закриття карпового сезону 2020. Риболовля на Підкові.

Місце риболовлі: Підкова

Початок риболовлі: вер. 18, 2020 13:00

Кінець риболовлі: вер. 20, 2020 12:30

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка0.7001Попап
Лин0.6001Попап часник
Короп3.5001Попап груша
Карась сріблястий5.0007Попапи
Короп дзеркальний9.0008Пелетс, Попапи

Компаньйони: Слава Воронцов, Діма Сафонік. Також з нами були Андрій та Саньок.

Погода: В перший день був сильний вітер і було доволі так холодно, що носили куртки. З кожним наступним днем температура постійно росла. Ночі холодні. Без опадів і завжди ясно. Цікаво, що переддень температура була вищою за позначку 25 і так різко впала більш як на 10 градусів. 

Рівень води: трохи нижчий норми, доводилось тягнутись з пірсу.

Місце: сектори номер 9 та 10, навпроти дамби.

Вартість рибалки: 350 гривень за добу. 

Зловлено: найбільше нам попадалось дзеркальних коропів вагою 2-4 кілограми. Також в прилові були жирні карасі, дуже пристойні амури та навіть один лин.

Наживка: поп-апи Haldorado. Я пробував ставити й пелетс на волосі і теж мав клювання. Я повикидував спомбом якісь свої старі запаси крупнофракційного корму, заморожену солодку кукурудзу з минулих рибалок і тп. Слава взяв якийсь простий наш пелетс з готовий зерновим стік-міксом, а Діма спочатку годував тигровим горіхом з коноплею і потім повикидав всі запаси хороших варених бойлів, якими ми повинні були ловити з дружинами в Прилбичах.

Прикормка: Я використав свій свої залишки з літа, що були в морозильнику, зокврема ловив на зелену Sonu Baits Fish Meal та якусь хальдорадо буро-червоного кольору. Слава успішно використовував метод-мікс тигровий горіх вітчизняного виробництва, а Діма мав три різні свіжі суміші хальдорадо: black power, krill-chili, red fruit. Коротше, клювало на все.

Снасті: тяжкі фідери.

Посвяткували день народження Слави в дружній компанії. 

Ловили традиційно з-під дальнього берегу. Я на 67 метрах, Слава трохи по діагоналі на 71. Діма мав дві робочі точки з орієнтиром на якісь корчі чи поломані дерева на відстані 75 метрів.

Риба клювала доволі активно як для такої пори року, ми без діла не сиділи.

Як тільки приїхали, то слава на якийсь старий попап, що вже був у воді, спіймав першого в житті величенького товстолоба. А потім на ЦЕЙ ЖЕ попап злапав ще дві риби! Що не говоріть, але якщо риби багато й вона активна, то бере на все.

Потім приїхали наші друзі другим екіпажем і зайняли сусідній 9 сектор. Покльовки не забарилися й у них.

Вночі ми вирішили просто відпочивати і оскільки вдень було багато двіжняка, то на ніч просто вимотали снасті. Власне, те саме зробили й на другу ніч.

Діма другого дня перейшов на тяжкий корм в споді, і погодка стала трохи милішою, вже не треба було тікати з-під затінку від дерев на сонечко за теплом. Клювала у всіх приблизно однаково, менш інтенсивно, ніж першого дня по грубшій рибі, залітали карасі.

Після обіду навіть так стало всім добре від цієї душевності, що ми поснули, але не Діма. Він завзято наполягав на ловлі риби і таки злапав найбільшого амуру в своєму життя на 13 кілограмів! До речі, це він втретє за це рік б'є свій рекорд!

Ніч була дуже холодною, всі ми добряче померзли. Осінь все-таки сильно бере своє вже. Чи буде цей виїзд вже закриттям карпового сезону 2020? Мого мабуть, що так. 

Ми чудово провели час, отримали клювання й успішні реалізації різної риби. Відсвяткували день народження Слави. Насміялись, наговорились і навіть наслухались музички. Душевний видався відпочинок. 

Всім НХНЛ!

 


Коментарі