Осіння сесія

Місце риболовлі: Доброгостів

Початок риболовлі: жовт. 15, 2022 00:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп10варені бойли California, тигровий горіх, вафтерс Marine Halibut
Короп дзеркальний10вафтерс Marine Halibut, тигровий горіх, варені бойли California
Амур білий1

Прийшла і наша черга написати коротенький звіт з оз.Доброгостівське. Осінні пейзажі заворожували і давали надію на достойні трофеї. Домовшись з моїм другом Ігорем,вирушили в дорогу(я зі Львова,він з Івано-Франківська). Що то 100км для карпятника!? Нічого! 
Вибір пав на сектор 18,з ямою і порядною глибиною(як виявилося згодом риба була на мілині). Приїхавши на озеро,побачили густий і непроглядний туман. Добравшись до сектора,розклали лагер і почали маркування. Знайшли 3 перспективні точки,на них і зупинилися(окрема подяка #MishaValo за консультацію по сектору). Перша доба пройшла тихо,вся риба грілася на сонечку. Що ми тільки не робили, риба "закрила рот". Пізніше щось змінилося і все ж таки риба зайшла на сектор що супроводжувалося її постійними прижками.
Загально було піймано 21 рибу, біг сесії 12,6кг. 
По корму-новинки сезону 2023(дві нові лінійки) і як завжди California як гарант успішних риболовних сесій. По насадках-варені бойли California в аміно діпі, тигровий горіх і вафтерс Marine Halibut.
Як завжди окрема подяка адміністрації водойми #ФенчинТарас за комфортні умови ловлі, чудову атмосферу і потужну рибу. Це ще не кінець, продовження незабаром...

Джерело: https://www.facebook.com/apterosbaits


Коментарі