Благодійний турнір "Відкриття 2023", 7-9 квітня

Місце риболовлі: Богдашівська Риболовна Спілка. Здолбунів-Кошатів

Початок риболовлі: квіт. 07, 2023 17:00

Кінець риболовлі: квіт. 09, 2023 17:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Компаньйони: Слава Воронцов, Діма Сафонік.

Погода: Вітер змінних напрямків. Температура вдень до +11, ночі холодні. Іноді капав невеликий дощик, третього дня він йшов кілька годин поспіль. Хмарно, темно й сіро.

Рівень води: мабуть в нормі.

Місце: сектор номер 4, це посередині берегу через водойму від дороги, звісно що в північній, не зарослій половині ставу.

Вартість риболовлі: вступний внесок 1000 гривень з команди. 

Зловлено: нам нічого, інші учасники змагань зрідка витягували коропців в 300-500 грам, було пару великих риб як то коров на 3.5 кг та амур на 5 кг

Наживка: різні поп-апи.

Прикормка: Конопля, мелений тигровий горіх і білий пелетс.

Снасті: тяжкі фідери.

"Благодійний турнір Відкриття" на ставку Богдашівської Риболовної Спілки — це була наша перша риболовля в цьому році і перша риболовля на цій водоймі взагалі.

Змагання

Всього взяли участь вісім команд. Всі вони розмістились вздовж одного берегу в північно-східній частині ставу, інша половина водойми все ще не почищена від коряг й рослинності, щоб там можна було рибалити на фідери. Сиділи ми всі на доволі вузькій дамбі, між двома ставками. Автомобілі стояли один за одним на цій дамбі, як і наші намети.

Жеребкування нам не дало можливсті витягнути свій сектор - нам він дістався автоматично останнім. Це було четверте місце, якраз посередині між іншими командами, якраз навпроти містка від дороги, де траса Рівне - Здолбунів.  

Тактика у всіх була такою: ловити з-під того дальнього берегу в надії злапати коропів, які тудою заходять від зарослої частини ставку сюди на годування. Це десь від 80 до 110 метрів по дальності. Під берегами прокопані канави глибиною в метра два, а все інше плесо водойми має глибину в метр з хвостиком. Саме біля того берегу було доволі багато якихось старих корчів й залишків рослинності, то ж зачепи були неминучими.

Як й очікувалось рибу, що заходила сюди на годування вдавалось підбирати лише рибалками з першого по дорозі сектору (він тут був за номером 8) у всіх інших риба якщо й була, то суто випадковою. Не допомагало ні годування, ні настирливі пошуки. Я з напарниками взагалі жодного клювання за ці 48 годин не бачили. Риба майже не клювала на водоймі. Комусь вдалось вночі в корчах вичепити випадкового коропа чи амура.

Висновки

- кльову не було
- умови риболовлі не дуже 
- погода не найгірша, але погана
- тривалість змагань завелика

 


Коментарі