Стариця Десни

Місце риболовлі: Десна

Початок риболовлі: груд. 29, 2022 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЩукаЖивець
ПліткаМотиль
ОкуньМотиль

З друзями провідали старицю Десни. Цього разу вирішили заїхати в інше місце та дослідити нову локацію. До цієї риболовлі краще підготувалися: придбали живця, мотиля, перев'язали жерлиці, наточили гачкі на мормишках... 
Вихід на кригу мега важкий. Вода в озерах піднялась дуже сильно, тому потрібно було подолати водну перешкоду з ненадійною крехкою кригою біля берега шириною 4-5 м. Для цього знайшли на березі декілька гілляк, вимостили кладку та вийшли на озеро.
Поки дійшли до місця лову, над головою пролетіло декілька ракет від біснуватих та повністю деградованих сусідів, а потім вдалечині пролунала серія дуже потужних вибухів.
Так у нас розпочалася риболовля.
Щука клювала на жерлиці дуже в'яло, постійно кидала живця після покльовки. Але все ж таки нам вдалося зловити декілька бадьорих екземплярів та отримати неймовірне задоволення від боротьби з красивою та сильною рибою.
Ловив і на балансири великого розміру на select smile з надією вполювати щуку, але заробив лише одну жадібну покльовку з потужним ударом і все...
На мормишку з мотилем біля заростів верболозу клювала плітка, плоскирка та окунці. Так що при бажанні можна було наловити білої риби вдосталь.

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100004199021184


Коментарі