День Незалежності. Лисин, 24.08.2022

Місце риболовлі: Стир, с.Лисин

Початок риболовлі: серп. 24, 2022 06:00

Кінець риболовлі: серп. 24, 2022 11:00

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Бичок5Хробак
Плітка3Пшениця
Червонопірка1Пшениця

Мої друзі, що захищають нас зараз в лавах Збройних Сил України, незалежно однин від одного попереджували мене, щоб саме в ці дні коли всі українці святкуватимуть День Незалежності, нам спробують завдати дуже відчутної шкоди ці прости-господи росіяни. І наполягали, щоб я не ігнорував жодне з попереджень повітряної тривоги. Мало того, ще й до того ж посольство США у Києві закликало американців залишити Україну.

То ж ми з дружиною вирішили ці дні провести в селі, подалі від міста. Як тільки у мене закінчилась робота ми пригнули в авто і забрались геть на Демидівщину. Приїхали вже в темноті, то ж я лише встиг зварити пшеницю й попросити у місцевих накопати мені гнойових хробаків. Підгодувати моє улюблене місце на річці вже не було можливості.

Підйом по будильнику в 05:11.

Йду вдосвіта до місця риболовлі, цього разу туману майже не було, лише роса. Ніколо навкруги, я один на лузі біля ріки, в радіусі кількох кілометрів ні душі.

Розпаковую свій чохол зі всіма снастями і бачу, що фідерів там немає. Яка прикрість й особиста помилка! Це ж треба цілий вечір мучитись з тими всіма снастями, прикормками й наживками, щоб не взяти те саме головне, що хотів. Сором. 

Але там ще лишився мій мініатюрний пікерок ще з риболовлі на карасьовій водоймі в Острові. То ж, він буде моїм запасним варіантом, якщо не клюватиме на вудку. Ще до досвіту сонця на вудку вдається злапати одну дуже залікову червонопірку і на цьому все. В Стир летить пікер.

Вирішив ловити на вудки використовуючи пшеницю, а на донку використовуючи хробака. На пшеницю вдалось спіймати ще пару плотвиць, а з дна середини річки клювали виключно бички.

Десь о пів на десяту ранку я лишив всі свої речі і збігав на дачу поснідати і після цього ще продовжив ловлю. Але без результатно. То ж я довго не мучився на наростаючій спеці й забрався геть. Образливо. Тим паче, що місцевий мешканець на днях спіймав якогось трофейного ляща...

Ще після обіду мій молодший син попросив сходити з ним сюди просто покупатись, ну я знову взяв вудку і рибалив на такому гарно прикормленому місці. Бачив, аж півтори покльовки.

Зранку такий файний був настрій, і навіть та плотва з червонопіркою добре стартувала, я навіть мав твердий намір поставити нарешті цього разу чотири зірочки з п'яти. Але ну ніяк така риболовля не тягне на "добре".

Коли вже?

P.S. за цей день тривого лунала так багато разів... Рашисти вбивали українців, лише одним ракетним ударом в по залізничній станції в Дніпропетровській області, в результаті якого загинули 25 людей і поранено 31. 

Повітряна тривога у День Незалежності України сумарно була оголошена 189 разів і тривала від 3-х до 14-ти годин у різних регіонах.

Кількість повітряних тривог за цей день


Коментарі