Лисин, 9-10.07.2022

Місце риболовлі: Лисиничі

Початок риболовлі: лип. 09, 2022 16:00

Кінець риболовлі: лип. 10, 2022 08:20

Тип риболовлі: Поплавок, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Густера12Хробак
Плітка15Пшениця
Верховодка5Опариш

На вихідних відвідав село свого тестя з дітьми. Порибалили на річці Стир.

Старший син був вже в селі до нашого приїзду, то ж я його попросив два дні поспіль перед риболовлею приваджувати наше місце ловлі вареною пшеницею й картоплею.

В суботу після обіду всім разом з дітьми та братом мого тестя Жеником і його сином ми пішли до річки. На тій точці, яку готував нам Артем як на диво не клювало нічого. Абсолютно проклято, жодного смикання поплавця! Я навіть закинув фідер на форватер в русло річки, але й там було глухо. Натомість там, де не годував ніхто й нічого, Женик вже мав якісь клювання і навіть якусь там рибку на березі!

Помучившись ще з півгодини я приймаю рішення змінити місце з загодованого на те, де ловиться 😏

З цього моменту почались веселощі, дитячий сміх й фотки риб. В нас клювала плотвичка на поплавок. Краще було застосовувати пшеницю в якості наживку, бо на опариш влітала й верховода. Донка закинута на горох результату не принесла. Ввечері стало холодно і ми ще далеко до заходу сонця пішли на базу.

Зранку у мене підйом о 04:31. Бадьорою походкою йду на вчорашнє місце і сподіваюсь на кльов, який мав би бути хоча б не гірший, ніж був в шум і гамір з дітьми. А не тут то було! На вудку бачив лише пару клювань, то ж вперся більше в фідер, але на нього попадалась лише не велика густірка. Як бонус мені пощастило дістати такого собі екзотичного мешканця Стира як рибу ялець.

На жаль, цього разу знову не пощастило ні з лящем, ні з карасем. Без бонусів знову. Можливо виною така холодна погода з вітром. По відчуттях було градусів 13-15.

Підсумовуючи все вищесказане, так хотілося б поставити чотири зірочки цій риболовлі, але змушений вліпити лише три.


Коментарі