Кустин. 16.06-17.06.2022

Місце риболовлі: Кустин

Початок риболовлі: черв. 16, 2022 16:00

Кінець риболовлі: черв. 17, 2022 07:00

Тип риболовлі: Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
КоропОпариш, Хробак
Карась сріблястий5.000пуф

Будучи на Волині, отримали розвіддані про кльов карася у Кустині. Повернулись і в четвер зранку вирішили, що з'їздимо і ми.
Прикормка в пружини мікс карась солодкий, слива, макуха та трошки крильової муки.
Прибули на ставок десь біля 16:00. Батько ловив лише на поплавочки і клювало непогано, але максимум карась на лодошку. Багато маленьких було відпущено далі рости. На поплавки працював більше черв'як, але були покльовки і на опариш.
Я одну палку закинув з розрахунку на щось більше, наживка 3 кукурудзини на волос та бітурбо. Три палки на черв'як, опариш, пуф часник, кукурудзина.
В період 18-19 вечора дві хороших покльовки. Одну палку ледь на забрало у воду, але після підсічки - пусто. Спрацювала кукурудза на гачку. Через трошки забрати хотіло "карпову"палку.....підсік і щось є.....до берега лишалось метра 3-4, різко рванув в сторону кущів і втік. На відчуття і побачену голову був біля 2 кг.....
Далі були часті клювання карася приблизно до 23:00 , лодошка та більші. Працював лише черв та опариш, тому все інше зняв.
О пів на 2 ночі клювання, недовге виважування і карпеня грам 700. Спрацював опариш.
О 2 ночі ще одне карпення 0,5 кг - знову опариш. Трохи пізніше ще такий один на черв'як, підсак не брав, то він булькнувсь під самим берегом коли виймав.
Приблизно о 3 ночі знов шалена натяжка, палку зупинила підставка. Різко повело в праву сторону і зупинилось....зрозумів. що вже корч.....намертво. і за пару секунд зриває палку крайню ліву "карпову"......підсік і вийняв карп біля 2-2,5 кг, не важив. Почав розпутувати монтаж і зрозумів, що це не та кормушка, яка стоїть на даній вудці. Виявилось, що це вона з попереднього клювання......
Під ранок був ще карпусік до 0,5 кг на черв.....потім почав клювати виключно карась більший за лодошку на опариша.
Неба захмурилось повністю, прогноз обіцяв дощ, тож ми о 7 ранку покинули ставок.
К-ість карасів не рахував, вага разом з карпом біля 5 кг. Якщо врахувати той факт, що ми їхали з націлом на карасів - то результатом задоволений. Карпенята були хорошим бонусом, хоч і малі, але водили по бокам добряче і спокійно витягнутись не давались. Задоволення  за нічні клювання отримав, чого і вам бажаю.

Джерело: https://www.facebook.com/gomonchuk.igor


Коментарі