Black & White

Місце риболовлі: Пристань

Початок риболовлі: квіт. 18, 2021 00:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний15Попап
Короп15Попап
Black & White.
Саме так, я б назвав сьогоднішню риболовлю і зараз Ви зрозумієте чому!
Отож, рибалив сьогодні на дамбі між першим і другим озерами (кидав на обидва озера). Зі сходом сонця зловив одного коропа з першого озера і тишина. Кидав на 70-80 метрів. Десь в 12.00 вирішив поміняти гачки на №12 і випадково (палець зіскользнув) вийшов на 2-ому озері на дистанцію 35-40 метрів. І почалася роздача з другого озера. Працював корм Fish Series від Bounty + Feedermania amino halibut. Попап - білий, белачан від Carp Catchers.
На першому озері тишина. Пробував різні корми, різні запахи і кольори попапів і нащупав: чорний попап 8мм від CC More. З тих 8 мм залишав не більше третини, бо попап дуже плавучий (+ гачок Korda Mixa №12) - але нічо )) Годинки з 15.00 почалася роздача з першого озера, яка тривала поки ми були на озері. Окрім чорного попапа, також додався білий. 90% риби було зловлено або на білий або на чорний попап.
Загальний результат нашої компанії - 30 коропів (найбільший 4.3 кг). Майже порівну з першого і другого озер, мінімальна перевага другого озера. Коропи вагою більше 3 кг поверталися в рідну стихію відразу після фото, менші екземпляри чекали на колективне фото ))
 
Джерело: https://www.facebook.com/denys.hryvastov/

Коментарі