Святкування дня народження

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: серп. 08, 2020 10:00

Кінець риболовлі: серп. 09, 2020 13:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Пружини-смоктухи

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний3.2001резинова кукурудза
Плітка0.3001

Доброго дня всім.

На цих вихідних,з суботи на неділю, рибалили в Бочаниці. Святкували день народження,тому і обрали дану водойму, через всі зручності. По приїзду нас зустрів охоронець і власник, чи то орендар,той що "Парус". Показали наші попередньо замовленні пірси (6,7), розказали байки про велику кількість риби в водоймі і т.д. Вартість 200грн з рибалки і 50 грн з відпочиваючого.

Розпочалася риболовля з пляшечки балантайнс,тим самим розігнавши хмари))))) Рибалили 2,ще двоє відпочиваючих. Завозили човном,дистанція близько 250 м.

Я використовував карпові оснастки з різним розміром гачка. За наживку обрав горох, горох з попапчиком (шоколад), варена кукурудза з кукурудзою (мега спеція) і просто мега спеція. Тим самим вирішив трохи припідняти наживки.Колега використовував горох і попапи від баунті.

Також пробували ловити на вбивцю карася,що не дало ніякого результату.

Запаравозило близько 6 ранку, на секунд так 5, поки я вибіг на пірс, то все завмерло. Вирішив трохи почекати,що буде далі. Згодом побачив,що волосінь зайшла одна на одну і вирішив тягнути. Дзеркальний карпик на 3,200.

Колега перевіз свої оснастки,але якогось результату це не дало. Коли збирались додому, то бонусом була плотвичка грамм так на 300. І все.

Охоронець бігав з вагами,говорив що найбільша рибина зловлена на острові амур 7 кг і ще декілька карпів. Отак то. Карп взяв на резинову кукурудзу.

Став дуже гарний, хороший доїзд, світло,туалети,бесідки,мангали,навіть пропонували наживки. От тільки рибу самі ж сітками достають,а ще + місцеві..

З плюсів це зручності,з мінусів то мала кількість риби. Нам для святкування все сподобалось,якби старались ловити,то можливо результат був би кращий.


Коментарі