Старомильска дрібнота в буденний день =)

Місце риболовлі: Старомильске водосховище

Початок риболовлі: жовт. 17, 2019 08:00

Кінець риболовлі: жовт. 17, 2019 16:30

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь0.6508Блешня обертова
Щука1.0004Блешня обертова

Друг під вечір запропонував поїхати на риболовлю на наступний день на данну водойму, а так як ще ні разу там не був (як не дивно), погодився відразу. Робота, яка була запланована на наступний день відправилась на післязавтра)) Передзвонив, домовився за машину, що б лодку завезти вранці туди, а ввечері назад... І в 8 ранку був на воді. Шукав рибу, шукав... а її все не було...

година, друга... зверху почало припікати сонечко. Так як крупняк вперто мовчав вирішив, хоча б посмикати окунців. Почав обкидувати береги в пошуках зграї полосатих розбійників. Ближче до обіду у самого краю берега з під гілля впіймався здоровенний щук))

хвостиком з води помахала) а далі знову тиша.

Отак понад берегом пересувався до протилежного краю водойми де влетів другий, такого ж розміру. І знову тиша і знову жодного виходу окуня. Але надія була. Вирішив підпливти до очерету з сторони куди дув вітер, і нарешті знайшов там зграю окунців. Посмикав їх трохи) Стояли майже у самого дна на клаптику десь метр на метр. Загалом десь до десятка.

Сонце почало натякати що скоро вечір і впевнено наближалось до горизонту. В мене по часу залишалось хвилин 40 і треба було збиратись) Проплив до іншого краю де зранку починав ловити, і за 5 забросів ще два шнуробаса)) Один більше другого))

Спочатку оця мадмуазель

Потім оця пятниста зубаста))

Фото потопельників на згадку, хай ростуть і набираються сил)

І ось нарешті час Ч. Лодку на берег. Зібрав. Дочекався друга з машиною і поїхали з ним додому)

Водойма цікава, трави багато, риба є, рибакі теж(багато, хоча й буденний день)...сітки нажаль є.

Якось так))


Коментарі