Де коропи? Кричевичі, 26-28.07.2019

Місце риболовлі: Кричевичі

Початок риболовлі: лип. 26, 2019 21:00

Кінець риболовлі: лип. 28, 2019 12:30

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий7.3005попап сквід, попап часник
Лин1.0001попап сквід
Амур білий17.4005попап полуниця, попап сквід

Компаньйони: Слава Воронцов.

Погода: гарна літня тепла погода, вітер півнчно-східного напряму прямо нам в лице, температура десь +26, тиск 745 мм.рт.ст..

Рівень води: в нормі.

Час ловлі: вудочки закинуті були постійно, вночі нічого не клювало.

Місце: сектор 39.

Вартість рибалки: 490 грн за оренду сектора на добу.

Зловлено: пару гарних карасів, амури, єдиний короп і лин.

Наживка: поп-апи Haldorado.

Прикормка: Haldorado, Sonu Baits fish meal (зелена). Спомбом закидав зернові.

Снасті: метод.

Я дуже хотів поїхати на риболовлю, але як на зло не було з ким. Добре, що відгукнувся мій друг Сашко і ми почали готуватись. Але раптово через особисті причини він міг вже виїхати в пятницю, лише в суботу ввечері, що звісно мене зовсім не влаштовувало. Тому в останній момент я запропонував їхати Славіку на що він й погодився. І він таки зумів зібратись до триденного виїзду буквально за кілька годин. Це все трішки потріпало мені нерви, як і дощ в день виїзду, коли пів Рівного затопило, а на деяких міських дорогах взагалі зійшов асфальт!

Приїхали вже в сумерках, поки закинулись геть стемніло. Але перша покльовка за 10 хвилин і амур в моїй ціпких руках вже позує на камеру. Відразу півля нього два карася, розміром з дерижаблі і ще й трофейний лин. Вінцем всього став прикрий відрив шоклідеру після хвилини виважування чогось вагомого.

Ви мабуть зараз подумали, що це буде якийсь дуже класний звіт з риболовлі, якщо такий початок? Ви помилились, як і я цього виїзду 😒

Час Наживка Результат Риба Вага, кг
21:15 сквід успіх Амур 2,4
21:22 часник успіх Лин 1
21:39 сквід успіх Карась 1,6
22:10 часник успіх Карась 1,3
22:30 часник обрив хз 10+
12:20 полуниця успіх Амур 5,1
13:00 сквід успіх Короп дзеркальний 3,8
14:15 сквід прикрий схід    
19:10 сквід успіх Амур 7
21:20 сквід успіх Карась 1,2
21:30 часник успіх Карась 1,9
22:22 полуниця успіх Амур 1,4
23:15 сквід успіх Карась 1,3
23:30 полуниця успіх Амур 1,5
00:10 сквід прикрий схід    
07:15   недопокльовка    

 

Я був трохи добряче стомлений після роботи, ще й цей обрив шок-лідера... Коротше приймаю вольове рішення не ловити вночі зовсім і вимотати снасті. А Слава все ще сидіть без покльовки, тому буде ловити вночі. А вночі в нього нічого й не пікнуло.

На ранок ми чекаємо покльовок, чекаємо і розуміємо, що на дурника вже нічого не вийде. Тому я дістаю сподове вудлище і планомірно загодовую зарання обрану точку. Годували ми в більшості коноплею з іншими зерновими, туди ще додавали пелету і зовсім трішки вареших різаних бойлів. Ну, це годування таки нічого не вирішило на цій риболовлі, рибу на той корм ми так і не поставили. Мені здалось, що всі клюваки були якимись випадковими.

Другий день хоч і радував покльовками, але ми задавались питанням: "Ну а де ж той короп?! А якже приславуті 70 тон риби?!!".

В одному з чатів побачили фоточку рівненських пациків на озері, то я вирішив сходити до них і перейняти якийсь досвід. Може ми щось не те робимо. Вони сиділи якраз навпроти нас і як виявилось за добу на водоймі бачили аж ціле одне клювання о шостій ранку і все. Ясно-понятно.

Цікавинкою цього дня було плавання Слави по свою снасть, бідолага амур заплутався за чиюсь обірвану снасть в метрах 50 від берегу. Взагалі я наполягав на тому, щоб взяти на охороні човна і поплавати як в книжці "Старий і море" з вудкою в руках, але мій напарник непобоявся погребти руками за своїм трофеєм. 

Я геть забув написати про комарів-людожерів. Заліплюють всі відкриті ділянки тіла, якщо набризкатись чимось сильним, то пробують кусати за очі. Навіть таке банальне завдання як розпалка мангалу перетворюється на свістопляски. Найбільш ці гади надокучливі саме в момент заходу сонця, так що будьте готові.

В цей вечір рибка трішки поклювала вже коли геть було темно. І ми прийняли рішення через такий слабкий денний кльов на ніч закидати точку свіжезвареною кукурудзою. Я так намахався, сподівався, що це змінить ситуацію на краще. Ага, а як же.

Вночі геть нічого не клювало. Повністю. Нічого. Абсолютлі.

І завершальний третій день показав нам аж одну якусь дивну недопокльовку. І ВСЕ. Та що там говорити, якщо я навіть і не фотографував в цей день нічого, тупо не було що.

Ну, мої недолугі висновки:

- ми попали на якусь незрозумілу зміну, коли одного вечора клювало інтенсивно, а потім як відрізало

- термоклин, риби тупо не було біля дна

- погана вдача

- не треба було бритись переддень до цього і лягати біля жінки


Коментарі