День рибалки 2019. Пугачівка, 13-14.07.2019

Місце риболовлі: Пугачівка

Початок риболовлі: лип. 13, 2019 15:00

Кінець риболовлі: лип. 14, 2019 10:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаОпариш

Занесло мене на цю водойму через те, що друг мого тестя Ігор Пилипович організовував традиційний день рибалки, це вже 24-тий раз підряд вони отак разом збираються на березі якоїсь водойми. Інший альтернатив десь порибалити у мене не було, то ж я поїхав сюди.

Погода спочатку була сонячною і нічого не віщувало біди. 

Першим мінусом тут стало те, що на будь-якій відстані від берегу далі 10 метрів моє маркерне вудилище сигналізувало про непролазні хащі з водоростей на дні. Відступати вже не було куди, тому я вирішив ловити в такиї умовах, що є. І тут розпочався другий мінус - дощ. Я встиг спіймати червонопірку, поки той дощ не був ще таким сильним. Але чим далі, тим погода ставала нестерпнішою, до доща додався й сильнющий вітер.

Мій друг Олег плюнув на це озеро і поїхав все-таки вдало відзначити день рибалки аж в Хрінники, бо він понад усе хотів злапати щуку. Забігаючи вперед - йому вдалось! Один щупак до кілограма і друга на три з половиною.

Я ж провів бентежну ніч в наметі через ту погану погоду.

На ранок до водойми відтягнулись місцеві жителі, але всі жалілись на відсутність кльову. І знову пішов дощ, правда вже дрібний. Мої потуги загодувати місце нічим не закінчились, це був провал.

З плюсів цього виїзду: вдалось поспілкуватись з орендарем цього ставу паном Олегом. Водойма не спускалась ніколи, плавають щуки-крокодили, амури по 8-12 кілограм (у всякому випадку вони тут точно ловилися), короп вже давненько не попадається. Щодо заростей водоростей, така біда сталась лише в останні пару років і тут вихід є в очах господаря лише один: спустити повністю водойму, лишити на зиму пустою і переорати все.


Коментарі