Риболовля з дітьми. Лисин, 04.05.2019

Місце риболовлі: Стир, с.Лисин

Початок риболовлі: трав. 04, 2019 17:00

Кінець риболовлі: трав. 04, 2019 19:45

Тип риболовлі: Поплавок

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка3Опариш
Верховодка1Опариш
Ротан1Хробак
Окунь2Опариш, Хробак

На провідну неділю поїхали з тестем всією сім'єю в село. 

Погода змилувалась над нами і в суботу після обіду вже не йшов набридливий дрібний дощ. Я зі своїми двома синами швиденько копнув пару хробаків і ми пішли на риболовлю. Вже давно хотів побути на стариці, які тут називають "Старий Стир", востаннє я там був вісім років тому, Боже як швидко летить час!

Навіть сама подорож до потрібного місця ловлі перетворилась на цілу пригоду, адже ми повинні були обійти здорове джерело, перепригнути двічі через канави на лугу і навіть пройтись по бобровій дамбі. Коротше гуляти з синами безцінно, рекомендую 😊

Стариця стала меншою, навряд чи тепер сюди тепер риба може зайти природнім шляхом, хіба Стир дуже сильно розлиється, аж вийде з берегів. Ми вирішили сісти з навітреного берегу, тому що там не було сміття й тіни. 

Ловили на опариші, хробаки і їхні комбінації. Прикормка VDE G5 чорна. Рибка трішки клювала, але жодного карасика чи тим більше линочка. Сумніваюсь взагалі, що ви ще тут є, таке враження, що все давно вже виціджено сітками.

Емоції, як малі тягнули рибку довгими вудками з води були безцінними, заради таких моментів взагалі варто жити. Шкода звісно, що в нас навіть немає толком де ту радість дітям подарувати, ми ж не в Нідерландах чи навіть не в Польщі, де люди не настільки голодні, що вибивають живих істот влаштовуючи їм повний геноцид. Але маємо те, що маємо.

Загалом мені дуже сподобалось, діти щасливі. А наступний день постійно йшов дощ, що я не зміг навіть побути на березі самої річки. 


Коментарі