Оселя, 21.01.2019

Місце риболовлі: Оселя

Початок риболовлі: січ. 22, 2019 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь2.0004Балансир
Щука4.0004Живець

Ще раптом три тижні тому я і подумати не міг,що буду рибалити з льоду і головне,що мені сподобається цей вид ловлі😉
За час моєї короткої практики з підлідної ловлі риби в мене вже позаду сотні пробурених лунок,один обірваний і один "зрізаний" балансир,випитих пару літрів чаю і....і ще чогось,що пють на льоді і найголовніше,я переборов страх перебування на льоді-який мне сковував до цього часу....неповністю,але недалеко від берега ходжу вже по льоді 🙃😁

Цього разу друзі з ПЗРП Клубу запросили приєднатися до поїздки на підлідну рибалку в с.Оселю,на величеееезну водойму,де мешкають великі риби.
Приїхали на водойму ще затемна,речі в руки і швидко почимчикували налід....темно,"хоть око вибери" ,а ми човгаєм польоді все далі і далі від берега,БЛІН,я не готовий до такого "тревелу" і незважаючи на слова Григоровича :
-Лід міцний,не бійся,йдем на середину
Я всерівно вирішив не йти далеко,а зупинитися біля найближчої заплави і там рибалити-хай на середині водойми буде кращий кльов -та тут я буду себе почувати в безпеці і це для мене важливіше!

Хлопці затемна розклали жерлиці,Григорович мені також дав порибалити на пять жерлиць і я на свій розсуд розклав їх на водоймі. Хлопці звичайно трохи "дерли лаха" з мене і говорили ,що біля берега не клює,та всеж сміливості вийти на глибину я не набрався ☹️
Жерлиці розкладені,можна побалансірити.
Щойно зійшло сонце-я заробив гарну покльовку ,на другій лунці зловив окуня,зробив пару знимок на память,продовжив рибалку-більше в тому кєрунку риби не було.

Спрацювала жерлиця,зробивши все,як навчав Григорович,я "висмикнув"на лід щучку ,вагою до 1кг.
Забігаючи наперед,скажу,шо сьогодні всі хлопці з ПЗРП Клубу з якими ми виїхали рибалити наловили щук,але бонусів серед них небуло-все в районі до 1 кг((((

На черговому "вистрілі" жерлиці підходжу до снасті,підсікаю і чую там внизу великий тягар,я тягну до себе,даю чуть слабину і "шось" тягне назад,боротьба триває,по натяжці волосіні я чую ривки і тягу до себе,адреналін зашкалює.
Багоооооооооор!!!!!!
Мій крик порушив тишу десь на 50 гектарах водойми,я побачив як біжить Діма і находу вмикає гоупроху,Григорович немов реактивна ракєту мчався з багром в руках до мене,а я тримав в натяжку волосінь і незнав що маю робити,так "щось вильно давило донизу,вирішив насилу підтягати догори,Григорович з багром в руках готовий підцепити "крокодила",гоупроха Діми готова фіксувати улов,підтягую до лунки той улов і бачу в лунці цеглу.......😡🤬😡🤬😡🤬 ЯКУСЬ 🤬🤬🤬 ЦЕГЛИНУ З КУСКОМ ШНУРКА ДО ЯКОЇ ПРИМОТАНА БАКЛАШКА-хтось собі по відкритій воді робив маркєр.
Що тут сказати..... щуки і величезного розміру окуні вже мені настрою непіднесли,ДОВБАНА ЦЕГЛИНА на жерлицю спортила весь настрій😡😡😡.........лише той фактор ,що всі хлопці з Клубу гарно і результативно сьогодні відловиися- зігрівав душу!!!

Варто відвідати щераз дану водойму,адже лід зараз тільки "наростатиме" і буде змога безпечно пересуватися по ньому. З нетерпінням чекаю чергового виїзду на "пінгвінярку" і думаю,що чекати довго недоведеться😉

Буває і так😉
З пов.Мамай😁

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100010067551512


Коментарі