Кричевичі, 08-10.06.2018

Місце риболовлі: Кричевичі

Початок риболовлі: черв. 08, 2018 13:00

Кінець риболовлі: черв. 10, 2018 09:30

Тип риболовлі: Карпфішинг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп дзеркальний4
Короп4
Лин0.5001Пелетс

Зображення

Минуло дві неділі з останнього виїзду (Ульяники) який для нашої компанії закінчився мега вдало. І вже за вечерею на даній рибалці обговорювали плани на майбутнє. Хоча двоє моїх товаришів були зареєстровані на сімейний турнір на Кричевичах, я запропонував своєму іншому товаришу порибалити за декілька днів раніше до змагань на даному озері. Але в силу певних обставин Вані не вийшло прийняти участь в сімейному турнірі і він вирішив поїхати на рибалку теж. Отож вибрали в календарі дати 8-10 червня та забронювали два сектора. 
Написавши Тарасу Чихману «CC Baits», щоб запастися смаколиками для місцевих рибів, чую від нього що він теж планує їхати на рибалку, але нажаль на дві доби раніше нашого виїзду (трохи прикро що не вдалося поспілкуватися на улюблені теми, але думаю ще пересічемся на озері обов’язково). Основним завданням виїзду було перевірити повну лінійку Squid octopus від СС Baits оскільки ніяк не вдавалося мати все необхідне в наявності. Чому Squid octopus? Більшість рибалок на даному озері використовують кормову програму побудовану саме на даному смаку тих чи інших виробників, тому було цікаво як покаже себе продукція даного виробника на Кричевичах.
Нав’язавши поводків та стіків в вечірній вільний від роботи час, чекали з нетерпінням дня виїзду. Попередньо записавшись з Тарасом який вже рибалив другу добу, його результати були не дуже втішними, перша доба одна риба, на другу добу ще чотири. Але синоптик протягом тих днів показував повний штиль на озері і холодні ночі – можливо погода? В наш період рибалки прогнозувався невеличкий (маленький 2-3 м.с) вітерець і шалену спеку +29. Що теж не обнадійливо, ще й до того риба після нересту… Але сповнені оптимізму ні кроку назад, їдемо ламати стереотипи…

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Дорога як завжди пролетіла швидко, традиційний хот дог з кавою, на розв’язці на Варшавку і ми на озері. 
Реєстрація та на сектор. По дорозі зустрічаєм Тараса Чихмана який вже зібрався і мав вирушати до дому, залишивши рибалити на своєму секторі дуже відому людину: людину – футбол, голос всіх матчів Національної Збірної України з футболу та матчів Ліги Чемпіонів, затятого рибалку – Віктора Вацко який приїхав порибалити з своєю сім’єю. Привітавшись з ними та познайомившись з такою цікавою людиною яка в телевізорі виглядає дещо більшою ніж на справді (можливо в мене в дома «плазма» надто велика :) ). Вирушили в свій сектор, оскільки часу щоб більше поспілкуватися з Вікоторм ще було достатньо (він планував рибалити ще добу).

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 640 x 960)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

З двох заброньованих нами секторів 12 та 13 вирішуємо стати на 12, а 13 лишити друзям які мали приїхати наступного дня. Помалу розкладаєм табір, далі маркер з дальноміром в руки і малювати карту. В подальшому в даному секторі на відрізку від 135 м. і до берега, нічого особливого ми так і не знайшли за винятком колонії ракушки на відстані 68-52 м. по центру сектора і невеличкого перепада (можливо ямка на відстані 110 м.) Можливо щось і є цікаве в даному секторі на відстані за 135 м. але поки для нас і нашого маркера ця відстань знаходиться в «спортзалі» чи після сезону постійних виїздів і тренувань. На старті вирішуємо спробувати половити зо дві, три години лише на стіках (в основі яких пелет різного діаметру та стік мікс CC Baits Squid octopus). Але дана стратегія нам не принесла результату у вигляді клювання. Наближався вечір і близився час розпалювати мангал та готувати шашлики, лишалася надія що перше клювання відбудеться під час вечері, як зазвичай відбувалося (клює коли найменше чекаєш покльовки, або коли «незручно»). М'ясо приготували, а воно все не клює, минула вечеря а воно все не клює. Вирішую пройтися до Северина який рибалив в шостому секторі розвідати як в нього справи, по дорозі зайшов до Віктора в якого теж результат був не втішним, але в дружній компанії при розмові на футбольні теми затримався на декілька годин. Віктор Вацко виявився дуже цікавим співрозмовником з яким цікаво було спілкуватися не тільки про футбол, а й про рибалку, в якій в нього теж не аби який досвід – Чемпіон України по фідеру все ж таки. Засидівся я там на довго, але треба ще й до Северина дійти, в нього результат був трохи кращим, зі старту йому вдалося спіймати чотири риби, але з його сторони маленький вітерець що дув в нас, надував трохи сильніше. Повернувшись в свій сектор в Івана було клювання але прикрий схід - вже щось. Кобримся, перекидаємся, та по чашечці кави. Заснути так нам і не вдалося через через надмірну дозу енергетичних напоїв та кави. Під ранок мене зірвав з розкрівушки шалений паровоз, в серці калатало так як від виважування вісімнадцяти кілограмового карпа не калатало, таке враження що то найбільша і найважливіша риба в моєму житті. Ось як впливали на мій організ три банки Burn і кільканадцять чашок кави і це все діло розбавлене адреналіном. Завівши першу рибу даного виїзду в підсак, запустили її в мішок для фото, оскільки сонце ще не піднялося, а хотілося хороших кадрів. Після клювання вже було не до сну, тому кобру в руки і докормлювати точку, а потім в’язання поводків та заряджання насадок, щоб до кожного пере закиду лежало вже готових до бою декілька поводків.

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Ближче до восьмої ранку приїхав Вітя Малафей з своїм сином Артемом (мисливці на карасів) та ще двома товаришами. У Віті Малафея в цей день був День Народження і він як справжній рибалка вирішив провести його на озері, знаючи про таку подію ми щоб не вдарити лицем в багно купили торта імениннику і на сніданку привітали Віктора з його днем народження (думаю йому було приємно), хоча більшу половину торта я «вклав» сам :). А ще до його приїзду відбулося клювання і не було сумніву, при виважуванні відразу відчувалося що на тому кінці линок, якого вирішили притримати в мішку для фото з Віктором, він любитель селфі з карасями та линками, такий собі міні подарунок до Дня Народження, який після фото поплив рости до мега трофейний розмірів.

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Після сніданку кожен почав займатися своїми рибацькими справами, ми готували прикормку: в склад якої увійшли мікс різних за діаметром пелетів (переважно 14-20 мм) оскільки помітили що мальок дуже швидко винищує такого роду прикормку тому вирішили збільшити діаметр, а також високо атрактивних бойлів СС Baits Hi Atract Squid octopus та СС Baits Professional Soluble Squid-Cranberry, це все діло заливалося C.S.L. від СС Baits., при стартовому потужному закормі в перший день до швидкорозчинного пелету додавали Амінокомплекс Multimino СС Baits, для швидкої зацікавленості риби в кормі, всі наступні важкі закорми в пелет нічого не добавляли. Хлопці займалися своїми снастями. Малафей малий заточився на плотву, яка йому влітала після кожного пере закиду той махалки, більше часу йшло на розпутування Малафейом старшим тої махалки ніж самої риболовлі, але зі сторони було видно, що в нього підростає справжній «hunter» на карася та линків. В нас хоча не з частою періодичністю, але почали з’являтися клювання і по покльовкам ми почали доганяти Северина – який набрав в такий безкльовний період не поганих обертів. Кожну годину півтори в нас були клювання, але переважно на 3-4 палки, при тому 1-2 мовчала, не допомагала зміна дистанцій та насадок. Але було не дивно оскільки цей день та наступний були най спекотними в нашому виїзді, безвітряна погода і жарке сонце робило своє діло, риба клювала не активно, засмага на тілі набирала Єгипецького окрасу….

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

По обіді відбулося одне з клювань на виважуванні – я, вирішив що на підсаці буде допомагати мені Малафей менший, думаю для нього було це дуже цікаво, оскільки стояв майже по пояс на підсаці він в перше, до того обмежувався карасями і з помосту, під керівництвом всіх товаришів та свого тата він з третьої спроби завів не великого карпа в підсак. Радості на його обличчі не було меж, а Сашко – товариш що рибалив в сусідньому секторі зрадів ще більше як малий завів карпа в підсак, вигукнувши: - «Чьотко, молодець!»
У Віктора Малафея з кльовом теж не складалося, а малий дубасив плотву. В ночі Віктору Вацко вдалося все ж таки вмовити двох карпиків клюнути на його прути, і він по обіді заїхав до нас попрощатися і сказати до зустрічі, адже йому як і нам було дуже приємно познайомитися, поспілкуватися і в надії зустрітися ще не раз на водоймах нашої Країни, можливо і на футбольному матчі :) .

Zoom in (real dimensions: 640 x 960)Зображення

Час наближався вечора в нашому активі було 11 клювань з яких три сходи, але працюємо далі, хоча вже чекали замариновані стейки, які потрібно було жарити. До процесу готування яких приклався кожен, то пере закидання, то кормління в очікуванні нічного кльову, не давали комусь одному зайнятися цим процесом. Запах м’яса охопив весь наш сектор. Смачна вечеря яка затягнулася до темноти. В цікавій та веселій компанії час летить швидко. І кожен по своїм наметам. Ми ж пре закинули прути на ніч і теж вирішили прилягти. Цієї ночі як по графіку відбулося клювання але прикрий схід, і до самого ранку тиша. 
При сході сонця почали помалу збиратися , оскільки погода передбачалася такою ж спекотною як і минулого дня, тому сподівання на результативний кльов були відсутніми. Помалі запакувавши авто близько 11. 00 ми вирушили до дому.

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 640 x 960)Зображення

За риболовлю ми використали 4 кг. СС Baits Hi Atract Squid octopus; 4 кг СС Baits Professional Soluble Squid-Cranberry; стік мікс СС Baits Squid octopus; СSL, пелет різного діаметру -5 кг.
В цілому в’їздом лишилися задоволені, хоча сподівалися на більш результативний кльов. Але по при активний старт Северина в результаті в якого було теж 11 клювань, нам вдалося наздогнати його по кількості покльовок, і вмовити карпів клювати та харчуватися кормом який ми йому запропонували.

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Вітя Малафей відсвяткував свій День Народження разом з нами, хоча його виїзд був під сумнівом до самого кінця в силу певних обставин.
Протестували повну лінійку СС Baits Squid octopus (хоча висновки якісь робити рано – наступного разу можна буде дати більш детальний опис, порівнявши два виїзди в цілому)
Познайомились вже очно з Тарасом Чихманом власником торгової марки СС Baits – хоча поспілкуватися нам більш детально та інформативно не вдалося, але все в майбутньому…
Познайомилися та поспілкувалися з Віктором Вацко, від знайомства з якими лишилися мега позитивні враження. І в цілому відпочили та набралися натхнення на робочі будні, та попередньо запланувавши виїзд на мої улюблені Прибиті (рибалка та стаття думаю вийде не менш цікавою ніж всі попередні виїзди)

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

Zoom in (real dimensions: 960 x 640)Зображення

[Valldemar]


Коментарі