Кричевчі, 09-10.06.2018

Місце риболовлі: Кричевичі

Початок риболовлі: черв. 09, 2018 09:00

Кінець риболовлі: черв. 10, 2018 11:45

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ПліткаОпариш, Пелетс, попап
Амур білий1.5001Пелетс

Компаньйони: Станіслав Белощук, Козловець Іван, Тойменцов Саша, Оришняк Сергій ну й звісно мій головний напарник старший син Артем.

Погода: ясно й спекотно, безхмарне сонячне небо, вітер дуже слабенький і постійно змінних напрямів, тиск 745 мм.рт.ст..

Рівень води: нижчий норми.

Час ловлі: 06:30-17:40.

Місце: сектор 12.

Вартість рибалки: 500 гривень за сектор з чотирма снастями на коропа, кожен наступний фідер 100 гривень.

Зловлено: мною одного амура і кілька плотвиць на метод, син на поплавчанкою на опариша натягав плотви скільки хотів. На сусідньому секторі хлопці мали десь всього чотири покльовки. Стас з Іваном мали 11 клювань за три дні.

Наживка: поп-апи Haldorado, пелетс.

Прикормка: Haldorado синього кольору та VDE Hi-Pro Method Carp mix.

Снасті: метод.

Маркерування показало ділянку дна на відстані 45 метрів від берегу, де грузик просто скакав. І цей шлейф твердості тягнувся навскоси прямо перед нами. Незважаючи на доволі малу відстань я вирішив медіум фідером ловити саме там. А тяжкий фідер кидав на 85 метрів.

З ближньою точкою я працював спомбом. В якості корму використовував кукурудзу, пелетс та трохи коноплі з сипучою чорною прикормкою. Дальню ж точку постійно розкачував Стас, тому я просто ловив на підходах.

Після активного підгодовування ближньої точки там почала клювати плотва :( Деякі особини навіть умудрялись засіктись за не маленький гачок.

А загалом кльову не було. Все стояло мертво. Постійно перезакиди, експерементування з наживками - це все нічого не давало. О п'ятій вечора у мене з ближньої точки клюнув білий амурчик, якого виважив мій син. Ввечері покльовок не було взагалі. Вночі мої партнери по сектору мали три клювання лавашів. І в сусідньому секторі хлопці теж мали два-три клювання.

На наступний день з кльовом було все те саме. Хіба одна позитивна штука: о восьмій ранку у мене дуже потужна покльовка на дальній точці. Син був відразу біля вудки (я йому в цей час черговий раз розплутував поплавчанку), то він і підсікнув ту рибу. Через хвильку я взяв вудку у нього, бо він вже її не міг втримати. Мені вдалось розвернути рибу, але через кілька секунд після цього вона відклеїлась. Ех! На жаль більше жодного клювання не було.

Ось так і минуло мої день народження :)

Можливо риба хворіє після нересту ще, можливо це так впливає на неї ця спека і слабовітряна погода.


Коментарі