"Бочаниця" не змінилася......

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: трав. 12, 2018 16:00

Кінець риболовлі: трав. 13, 2018 13:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Пружини-смоктухи

Як можна просрати таку водойму!?!

Саме з таких слів розпочну даний звіт....Так як зараз нерестовий період на багатьох водоймах,вирішили поїхати в Бочаницю. Зателефонували,а нам кажуть,карась клює один за одним.Перша моя думка,можливо і справді щось змінилось за стільки років.Вирішили їхати,так як для відпочинку місце там дуже хороше.

Приїхали ми на 0 пірс,ніхто не зустрічає,як раніше,да і людей не видно.Почали завозити оснатки,аж тут прийшов "син власника" і старий знайомий Ваня.Вартість 0 пірса становить 600 грн і вже на три рибака.Раніше брали його на 4 і всі гарно поміщались.Нас було 3 рибака і двоє за компанію,попити пивка і  посмажити шашлик.Почали вимагати ще 100 грн за відпочиваючих.І на слова,хлопці ми ж і так 600 грн за пірс заплатили,отримали лише,а нам всерівно.Вже після цього ми попросили квиточки,сказали пізніше принесемо.Питаємо чи  хоть щось клює,карасі по 400 грамм і карпи інколи "прострелюють".Це внесло надію,але дарма....

Ловили на горох,на різні бойли,поп апи,курудзу.Зміни наживок не приносили результатів.А за добу,навіть не побачили покльовки карася,де також використовувалися всі можливі приманки.Ввечері вирішили пройтись по острові,запитати хто і що зловив.Але з 25 пірсів було зайнято всього 3!!! і це в суботу!

Коли вже збиралися їхати,випадково побачили охоронця,той що Ваня ну і сина власника.Доречі,Ваня був в свому стилі,червоний і "схвильований".Запитали де наші квиточки.Вони дали нам якісь бумажки,роздруковані на принтері і розміром десь 2 на 4 сантиметри,без ніяких підписів чи печаток.І тут згадались слова Попандопала:бери-бери,я себе ещё напечатаю.Наша відповідь була простою.,хлопці,ви вчора до нас за 100 грн. придерлись,то надайте нормальні квитки.Після чого почули багато бруду і сварок.

Висновки прості,ставок там просто просрали!Вони піднімають ціни,бують нові будиночки,а за зариблення ніхто і не думає.Доречі,за "Парусовим" пірсом,будується щось аж на два поверхи.І наскільки хороша була водойма,за стільки часу можна було щось змінить....


Коментарі