Віжомля, 25.03.2018

Місце риболовлі: Віжомля

Початок риболовлі: бер. 25, 2018 00:00

Кінець риболовлі: бер. 25, 2018 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЧервонопіркаМотиль
ПліткаМотиль
ОкуньМотиль

Весна....Весняна зима вже відступає, тому не втримався від спокуси дозакрити льодовиковий період і ще й підбив до того діла старшу кавалєрку  
Дякуючи оперативному ранковому дзвінку від ще одного колєги Василя з Вишні кусок льоду найшли на Віжомлі, в південному заливі. Відкритої води 70% водойми, лебеді і чайки кайфували))) Були місця до 12 см, а були і замерзлі проталини, хто безпечніший- той тримався ближче до берега, а бувалі лізли на сопливіший 5см лід в надії на кращий кльов при більшій глибині. Був ще один "обезбашений" пінгвін який гуляв по всій акваторії, і навіть підходив на глибинах до відкритої води, але то не з нашої компанії... )))
Люблю весняний лід, тепло і в кайф, це як в плавках на нартах їздити)). Але цього разу не дивлячись на прогноз було туманно досить волого + вітряно, навіть пообіднє сонце гріло не "ах". Але ми готові були до любого розвитку подій, тому калісони з начосом вдома не лишали (як і положено старшій кавалєрці) )))
Зранку "на стояка" брала плотва, а на гру підвалював гопнік-кокунець і розганяв білявку ))), і так по колу))) , Докорм зранку не міняв картину.... В полуднє глибокий провал в кльові і тільки сонце повернуло на захід+добавився вітерець - старі загодовані лунки почали давати результат. Правда прийшлось змінити "стояк" на повільну проводку, але рип лягав на лід з кращою інтенсивністю, майже кулеметно.... Правда не у всіх ... (я про кулемет) ))) 
Фсьо! Фатіт! Лід закрили остаточно і одноголосно !!! 
А закрили реально душевно, в старій добрій компанії, за що всім вдячний! Обожнюю такі виїзди! )))

Джерело: https://www.facebook.com/igor.kozak.161


Коментарі