Здолбунівський кар'єр, 10.02.2018

Місце риболовлі: Здолбунівський ка'єр

Початок риболовлі: лют. 10, 2018 05:30

Кінець риболовлі: лют. 10, 2018 14:30

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка0.30015Мотиль
Окунь0.1005Мотиль
Щука0.4001Живець

Компаньйони: Андрій Россоха, Валерій Васильович.

Погода: тиск 740 мм. рт. ст.. вітер на водоймі був відсутнім, температура -3, висока вологість. Небо затягнуте хмарами. Час від часу йшов дрібненький сніжок

Місце: південно-східна частина кар'єру.

Наживка: мотиль.

Прикормка: не використовувалась.

Снасті: зимова вудка з кивком, жерлиці.

Я в своєму житті вже одного разу ловив рибу з льоду і мені тоді доволі сподобалось. Сьогодні ж акцент більше робився на те, щоб спіймати щуку жерлицями.

Виїхали ми дуже рано, вже в 04:30 були в машині. Андрій спочатку хотів вийти на кригу в Старомислькому водосховищі, ми всі тут були вперше. Але в темряві ми не бачили безпечних виходів на кригу і насторожувала повна відсутність людей на водоймі. Тому прийняли рішення рибалити на сусідньому Здолбунівському кар'єрі, там вже й було трохи людей.

Відразу Андрій понаставляв всі свої 10 жерлиць і коли розвиднілось ми почали пробувати ловити дрібноту на мормишки. Забігаючи вперед напишу, що виходило не дуже і цього дня кльов був трохи кепський.

Що мене вразило, так це кількість жерлиць на водоймі. Лише в однієї компанії я їх нарахував близько 60! Було смішно дивитись, як вони бігали впродовж дня за стрельнутими прапорцями, але майже все дарма.

У нас же було аж дві покльовки щупака і одна реалізація шнурка. 

Загалом риболовля сподобалась. Гарна погода й цікава водойма в хорошій компанії :)


Коментарі