Павлівка і погана погода

Місце риболовлі: Луга

Початок риболовлі: груд. 09, 2017 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь

Погода жесть, та хіба це колись нас зупиняло?!!!
Попри несприятливі погодні умови було вирішено рушати на годинку, другу зі спінінгом.
Діставшись місця зясував, що рибалка ускладнюється зустрічним вітром )dopomoga ,враховуючи що вітер зі снігом ловити було некомфортно мяко кажучи.Та небіда. 
Вже на третьому закиданні заробив класний удар який реалізувати невдалося, але настрій замітно піднявся , розумію що рибка є .
Так як вітер був доволі потужним та зустрічним ,почав ловити з монтажу у 2,5 гр+ 2 дюйми приманка на офсеті( на дні є ще багато рослинності). Хоча вітер почав підсилюватися я розумію що моя оснастка доволі важка , раз пораз застрявала проавлюючись у лежачу на дні рослинність. Незважаючи на це вдалось таки впіймати нвеличкого окунця. Взяв на паузі десь в 5 секунд під час простого волочіння по дну.

Вирішую незважаючи на вітер зменшити вагу помінявши вухастика у 1,5 грм. Контролювати такий монтаж в такий вітер було доволі нелегко, та все ж це принесло хороші результати.Після кількох закидань вдається запулити приманку туди куди хотів, проводка дуже повільна, маленькі підкидання практично на місці, підмотка тазнову подьоргування кіньчиком спінуі т. д...... ведем ведем.... бац удар ... підсічка ніц, чекаю подьргую знов кювання але вже ніжніше, розумію окунь зажовує... даю слабинку , а він до себе, потяжка ,потяжка я не витримую підсікаю ..... єєєссссс , моя "сарочка" відчуває достойни супротив, але не дає жодного шансу полосатому, кілька спроб чкурнути у прибережну рослинність і окунь переможений:

Вітер посилюється і мені вже невдається докинути до "стянки" окуня, тому вирішую додати ваги , ставлю 2 грм+ той самий монтаж, це виявилась золота середина, з цією вагою я проловив до кінця рибалки.

Слідуючі кілька закидань - нуль, вирішую поміняти проводку на більш жвавішу, кілька різких підривів з підмоткою+ довгі паузи до 10- 15 сек., і зміна проводки оживлює полосатого, різка покловка, та я не підсікаю, навпаки попускю йому приманку, щоб ліпше зажував, тук..тук...потяжка іііііі......підсічка!!!!!....... спінінгом відчуваю класний супротив, але прутик чітко відпрацьовує усі ривки риби , кілька секунд бородьби і боєць блиснув бокім на поверхні води і на повільному " глісері" підплив до містка

День тепер дуже короткий, і враховуючи що почав я рибалити десь о 15 год, почало сутеніти та як завжди хочеться ще зробити кілька "останніх" 3.....5.......10........ lol: закидань ну і ще зо два...., і ну вже точно останнє......іна такому останньому закиданні відчуваю що хтось цікавиться приманкою..... неспішу..... даю посмакувати тук..тук.. потяжка, різка підсічка промах, я зрозумів що вирвав приману з рота.....поспішив... stena: Та вірішую не вимитуватись і буквально на місці починаю подьоргувати приманку , підмотка 15- 20 см.,подьоргування, відчуваю не утік, добирає приманочку... тиц...тиц... і моі нерви невитримуют, не чекаючи потяжки я підсікаю!!!!....і спінінг згинається від супртиву риби єєєєє, знову кілька приємник секунд бородьби і рибка на березі, цей виявивя найбільшим з виловлених сьогодні:
Ось таке класне завершення сьогоднішньоі короткоі, не дуже комфортноі в плані погоди, та дуже емоційноі рибалки. 

PS. Незважайте на погоду , поки рідка вода і якщо маєте вільну хвилину - на рибалку!!!!Усім правильним рибацюгам НХНЛ

Джерело: https://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic.php?p=37555#p37555


Коментарі