Правильне місце+ правильна приманка

Місце риболовлі: Луга

Початок риболовлі: лист. 21, 2017 08:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь70кейтеч шад

Сьогодні мав вихідний , вірішив вііхати порибалит. Раненько вставати не хотілося тому на озері був десь о 8 год.
Поки склав своі манатки ,надув лодку все позбирав було вже десь 8.30 сонечко вже піднялось і блиснуло з за хмар. Сів у лодку і гайда на першу точку. Перше закидання завжди дуже хвилююче. Роблю вже напрацьовану з попередніх рибалок проводку,приманочкою як на мою думку 100% маючу спрацювати. Перше закидання -тиша, нічог, друга- нуль, третя -ніц.....???? Приманку не міняю тому що впевнений у ній на 100% з попередніх рибалок. Ще кілька закидань ні тичка вирішую мінят місце. 
Перепливаю на ще одну крапку, яка завжди працювала. Ну думаю зараз піде діло. Впевненості додало спостереження за кількома рибалками які активно пуляли своі приманк в місця де мльок розбівгався від атак окунів. Та знову промах... Зробивши з десяток закидань вирішую всетаки міняти приманки.
Переполоскавши кілька силіконок, проексперементувавши проводки це нічого не дало, ні чо го, ні тичка. Помінявши ще кілька місць , вирішую підплисти ближче до місця де був бій окуня, за одно запитати колег рибалок як у них справи. Як виявилось основна іх рибалка кружки, в одного в кінцевому результаті здається 4 невеличкі шнурки, в іншого 0. Окуня вони пробували ( як зясувалось безрезультатно) паралельно ловити. Воно недивно що нуль, ловили мужики а релакс копито десь 3 розміру. 
Ну щож попробую і я .....правда не на копито... 
lol: 
Перша проводка ....і злюча клювак єєєс , окнець дес грам на 200
Друга тинц...такий самий
І пішло!!!!! З кожноі проводки мірний окунець від 100 і більше , деякі екземпляри досягали до 300 гр.
На одній проводці як не засікався доганяв і доідав приманку. Скільки було піймано не рахував, але десь з 50 - 70 екземплярів з однієі точки плюс 10 % сходів. То було шось.....
Трофеів правда не було, або швидше були, та я не впіймав... Та це аж ніяк не вплинуло на суперовий настрій яки отримав від цієі рибалочки.
Ви запитаєте, а яка ж приманка????? podmig: 
Скажу , що кейтеч рулить , ну може скажу що шадік aga: 
Шифруюсь не через жлобство, просто після цього не цікаво ловити. Рибалка це ж задоволення від ОСОБИСТИХ експериментів які ТОБІ приносять результати kubok: 

джерело: https://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic.php?p=37533#p37533

Кілька фото:


Коментарі