Івачівське водосховище, 16.08.2014

Місце риболовлі: Івачівське водосховище

Початок риболовлі: серп. 16, 2014 05:00

Кінець риболовлі: серп. 16, 2014 11:30

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Червонопірка
Плітка

Багато чув про цю водойму від друзів, які проживають в Тернополі і сьогодні завдяки їм, вперше відвідав це озеро.
Такої кількості човнів одночасно на воді ще ніколи не бачив :shock: А все дуже просто, прокат човна, де двом особам досить комфортно ловити - 20 грн. за білий день, а рибалка безкоштовна! 
Особисто ловив на найпростішу поплавчанку на хробачка, такого розміру червінки (краснопірки) я ще не ловив, попадались екземпляри більше 0,5 кг. :shock: 
Ловили з 05-00 до 11-30, як результат - багато краснопірки і плотва. Бачив як місцеві ловили лина та трофейного карася, нам не попадалось. Також багато хто працював по хижаку. Рибалкою дуже задоволений і водойма сподобалась. Сподіваюсь попасти туди цього року ще, але з нормальними снастями.

Для інформації. Відстань машиною зі Львова приблизно 150 км. Хто хоче пробувати своїм ходом, найдешевше це електричка Львів-Тернопіль декілька разів на день, вартість проїзду 12 грн. :shock:
(це за 130 км шляху, по 9 копійок за км :D ), поїздами дорожче, але швидше. Відстань від головного вокзалу Тернополя до озера близько 15 км. (на таксі це близько 50 грн.) В кілометрі від вокзалу є зупинка, від якої до озера йде маршрутка, точну вартість не знаю (казали до 10 грн.).....(інформація для екстрималів :) )
Як я писав раніше рибалка безкоштовна, нічна рибалка з берега дозволена, оренда човна - 20 грн. за день.
Є щука, окунь, лин, короп, карась, червінка, плотва.......

Всім гарної риболовлі та відпочинку. :f1:

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t1356-60.html#p147750


Коментарі