Пригоди в Грушеві

Місце риболовлі: Грушів

Початок риболовлі: лист. 14, 2017 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Всім рибалкам привіт)Після рекламних фото в гілці Грушів вирішили завітати і ми туда з товаришем. Забігаючи в перед скажу... рибалка вийшла весела.

Приіхали з раненька, надули човник..електро моторчик, єхолотік і давай полоскати улюблені приманки. Погодка мед), сонечко виходить, легкий приморозок, штиль. Тут бачимо на горизонті хлопаки сітку розставляють двома човнами і така вона в них безкінчена шо заняло то в них години півтори.

Після того як закінчили один на човні до нас за грошима прирулив ( тіпа то сьо.. рибалка платна, сіти то так щоб сторожам з голоду не пропасти покі народне добро охороняють) Короче дав їм товариш 100 гр , мать їх вьйо)

Трохи поплавали біля дамби не клює, поплили на середину.. а там картина Репіна- "приплили" Все озеро заліплено сітками.. як не старались то об плисти постійні зацепи і сиди вирізай випутуй воб)

Поки ми сиділи тим бавились прилітає то дурне шо то всьо ставило ше з одним ( вони ж охорона озера) і починає горлопанити і за сокиру хвататись..виявляться шо за 100 гр то можно тільки під дамбою плавати а не по сіткам)) Після нашого переконання плисти їм Накуй і хвилин 15 криків вони такі відчалили)

Але то ше не кінець.. через пів години вони ше привезли Прикордонника який вирішив срочно перевірити чи є в нас документи!!(бо то прикорданнна смуга)! Ше пів години митецьких розмов і вони поплили туда де їх до того посилали)

Одним словом було б весело аби не було так сумно) Якщо кому цікаво то той йовбак з охорони це Копитко Петро Юріевич, а прикордонник якій кришує)) Кулька Олег Володимирович!!От таки ось пироги)

P.S вся нами не зловлена риба поплила спокійно в сіти))

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t15-240.html#p196625


Коментарі