Жор

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: лист. 11, 2017 07:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь
Судак
Щука

Ну що як і обіцяв?))) маленький звіт....
Сьогодні маючи можливість виїхати на 2 години до простор нашого водосховища ВП ХАЕС в сектор відведений для любительської ловлі КЛУБУ РИБАЛОК АМАТОРІВ... ( поблизу р. Гнилий Ріг ) Швидко спакував приманки і помчав на водойму.Умови звісно були не зовсім сприятливі для полювання на смугастого розбійника та зубастої ... примхи природи не завжди припідносять свою кращу сторону...хоча справжні загартовані риболови мене зрозуміють ...коли є бажання та можливость ніяка спека, дощ та холод не стане на заваді у запеклого любителя риболовної справи.
На водойму попав о 7:00 небо було похмурим тому тільки-тільки почало розвиднятися.Годину часу просто полоскав приманки ((( хоча місця виглядали доволі на перший погляд перспективно...потім був приємно здивований активністю риби....
(14.10.2017 року у нас будуть проходити командні змагання на КУБОК риболовів аматорів ВП ХАЕС) тому РЕКОГНОСЦИРОВУ водойми проведено успішно ... ТОЧИМО З НАПАРНИКОМ ГАКИ)))вибачте що по приманкам не розписав... хижак жирує тому кидається на все....в прямому сенсі цього слова!!! ВСЯ ЗЛОВЛЕНА МНОЮ РИБА БУЛА ВІДПУЩЕНА В РІДНУ СТЕХІЮ.... ШАНОВНІ РИБАЛКИ ПАМ’ЯТАЙТЕ ПРАВЕЛА ВИЛОВУ ... дякую за увагу)

Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014194182268


Коментарі