Оселя, 07-08.10.2017

Місце риболовлі: Оселя

Початок риболовлі: жовт. 07, 2017 18:00

Кінець риболовлі: жовт. 08, 2017 18:00

Тип риболовлі: Поплавок, Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Плітка
Червонопірка

всім доброго дня.
відвідали водойму 07-08 жовтня. 
Склад стандартний - я та дядько Орест. Більше щось ніхто не рискує спати в палатці , коли на вулиці майже "0".
Прибули в суботу десь о 18-00. Поки стемніло - встигли поставити палатку, нарубати, запалити :flame , накрити на стіл :cook:, ну і т.д. :booze: 
Все по фен-шую.
Як і минулого тижня - погода була гарна, тиха, відносно тепла, як на таку пору року. Знову стрибала риба :fish , крякали качки. На березі було тихо та спокійно. 
Гарно повечерявши, поговоривши біля багаття на вічні, філософські теми про життя-буття, полягали ми спати :sleep: .
Зранку кава, на човни і вперед. :f1: 
Традиційно - починаєм з хижака. Перебравши свій перевірений арсенал приманок на перевірених місцях, зрозуміли - сьогодні не наш день.
Вирішено сідати на поплавок.
Після сходу сонця подув легенький вітерець, який почав гнати хвильку. Вітер за день змінювався кілька разів. До 12 год - практично по нулях. Ловили на глибині приблизно 4,5-5 м. Періодично посмикувала на кукурудзу плотва та краснопірка. В 13-00 вирішили йти на беріг. 
Поснідали-пообідали, позакидували в машину спінінги і знов на воду. Пішли шукати щастя на мілкішу воду, в заводі зі сторони лісу, ближче до дамби. Потім під сам камиш. тут , принаймні, не було вітру і було добре видно поплавки, але вперто не клювало. Вернулися знову на 4 метрову глибину. 
Клювати почало ближче до 15 год. Клювало цікаво. То різко, то ледве ледве помітно. Але в основному - в перервах між поривами вітру. Як тільки починало дути - зразу кльов пропадав. Дядько Орест ловив в три руки. Я, сидівши поряд з ним, в більшості спостерігав, як він вправно одну за одною виволочував "селедку" за "селедкою" :hook: , примовлюяючи - "Ооо, залікооова!" :huge , і ніяк не міг зрозуміти - чому в мене не клює. :| 
Кукурудза була на висоті . Ось так і сиділи десь до 18-00, поки не закінчилася прикормка. В цей час вже стих вітер, на озері був повний "STIHL", а ми, стомлені та щасливі, погребли на беріг збиратися додому, по дорозі вже обговорюючи плани на наступний тиждень.
Улов був солідний, особливо в дядька Ореста. Важити не важили, тому точніше не скажу. Я лише в глибині душі тішився тим, що в мене риби менше і менше доведеться чистити. 
Рибалка вдалася на славу.

P.S. З дозволу хлопців з охорони - вивішую їхню візитку. Якщо в кого є запитання відносно рибалки - ціна, умови, доїзд і т д. - думаю , проконсультують. Хлопці порядні та приємні в спілкуванні. 
Всім гарного настрою та гарної рибалки.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t67-300.html#p195722


Коментарі