Оселя, 30.09.2017

Місце риболовлі: Оселя

Початок риболовлі: вер. 30, 2017 21:00

Кінець риболовлі: жовт. 02, 2017 13:00

Тип риболовлі: Спінінг, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Червонопірка
Окунь
Плітка
Короп

всім доброго дня.
щось нічого ніхто не пише про Оселю, тому вирішив трохи розворушити тему.
Прибули на водойму в суботу 30 вересня, вже під вечір. Розклали намет, напнули тент над столиком, організували світло. 
Далі нарізали, нарубали , наклали на стіл , налили і тд. Процес пішов. На вечірню рибалку вже не встигли, тому почали готуватися до ранкової. 
Недалеко Збоку стояли табором наші друзяки. Процес приготування також йшов повним ходом. Погода стояла прекрасна, було тепло , тихо, в дзеркалі плеса відбивалися дерева та небо, в якому періодично скакала риба. В передчутті гарної рибалки полягали спати. Зранку 6-00 підйом, човни на воду і вперед. Я , як завжди, пішов шукати окуня, а напарник розклавши віяло вудок почав виманювати мирну рибу. Але всі наші сподівання і бажання наткнулися на вперте небажання риби клювати. Через дві години марного махання спінінгом, побачивши лише пару піпісонів, я приєднався до поплавочників. Ще через деякий час зрозуміли - "процесу" сьогодні не буде. До того ж вітер не давав можливості вчасно реагувати на поодинокі покльовки. Видуривши пару краснопірок було вирішено рибалку завершити. Напарнику вдалося зачіпити карася - 1450 гр. Ну і все. В колег ситуація була не краща. Загалом було нас 5 човнів. Ми пішли до берега, а сусіди вперто сиділи на воді. Все таки їхня впертість була нагороджена - після обіду почало прокльовувати. Взяли по кілька коропців, трохи плотви та краснопірки. Загалом кльов був дуже слабий та млявий. Ловили на кукурудзу, пробували опариш, манку, горохову мастирку. 
Ввечері поїхали додому. Сусіди залишилися на понеділок. Казали , що в понеділок клювало краще. 
День загалом пройшов гарно, не дивлячись на слабий улов. 
викладаю кілька фото. Карась на фото - не мій, з позаминулої суботи, вага 2050гр. Зловлений все тим же дядьком Орестом, на кукурудзу.


Коментарі