Кричевичі, 23-24.09.2017

Місце риболовлі: Кричевичі

Початок риболовлі: вер. 23, 2017 12:00

Кінець риболовлі: вер. 24, 2017 12:00

Тип риболовлі: Флет-Метод

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Амур білий1.6002попап сквід

Компаньйони: Слава Воронцов, Діма Малафей.

Погода: +15, прогноз передавав дощі з грозами, але в суботу було сухо та іноді виходило гарне сонечко. Вночі дощ, на наступний день дрібних дощ почався вдень і щодалі дужчав.

Рівень води: норма.

Час ловлі: 12:00-12:00.

Місце: сектор 24.

Вартість рибалки: 200 гривень за сектор.

Зловлено: два амурчики Славою.

Наживка: поп-апи Haldorado.

Прикормка: Haldorado синього кольору на одному фідері та Sonu Baits method feeder на іншому. Годував свої місце розчинним пелетсом торгової марки Трофей.

Снасті: метод.

Планували закрити сезон по коропу, амуру й карасю саме в Кричевичах. Дату виїзду узгодили ще на початку місяця. Але в останній тиждень прогноз погоди зовсім скурвився і мали йти на вихідних суцільні дощі. Тому майже в останній момент я вирішив їхати не на три дні, а лише на одну добу. А от Стас зі своїм напарником так і виїхали як планували - в четвер.

По нашому приїзді в їхньому заліку було лише кілька місцевих "лавашів" - дзеркальних коропів, які вже стали тут кабанчиками. І також хлопці вночі спіймали трофея лускатого коропа на 10 кілограмів.

На ставку крім них було ще максимум три сектори зайнятих. І в тих людей теж кльову не було. Головна причина — це інтенсивне годування риби адміністрацією водойми. Мало не щодня випливає човник з охороною і прямо з лопати у воду висипається перед кожним сектором на відстані десь 80 метрів звичайна сира кукурудза. Відповідно риба дуже пасивна. Кльов — відсутіній.

Тих пару риб, які випадково були зловлені Іваном і Стасом, просто розпирало від кукурудзи в животах. Ось гляньте на цей тельбух:

В надмірному годування риби переконався і я: за цілу добу риболовлі не побачив жодного клювання.

Лише Слава вночі з відстані в 90 метрів заробив три амурних клювання, два з яких зміг реалізуванти. Але це зовсім не те, за чим ми їхали.

Це мало бути феєричне завершення сезону 2017 року. Я з собою взяв рідного брата, щоб він нарешті сам побачив якими сучасними способами тепер я ефективно ловлю гарну рибку. І для Слави це мало стати здійсненням невеличкої мрії — порибалити на такій класній водоймі як Кричевичі.

Але не все в житті стається так, як ти того хотів би. Життя - це коробка з цукерками. Ніколи не знаєш, яку витягнеш.

Але не зважаючи ні на що свою порцію задоволення я таки отримав. Погодка в суботу була дуже приємна, я навіть перебував на озері у футболці. Гарна компанія. Приємно проведений час за 200 кілометрів від комп'ютерів, проблем, роботи, цін в магазинах. Все нормально, будемо ще жити і ловити :)

І наостанок пару секунд атмосферного відео цього озера восени в поганеньку погодку.

 


Коментарі