Ловля зубастої

Місце риболовлі: річка Прип'ять

Початок риболовлі: вер. 05, 2017 18:00

Кінець риболовлі: вер. 07, 2017 13:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щукабомбер, джакал рiрнж 130 сп, маг сквад 128, пантоновський агароном 140 мм, релакс копито 6", рудра

Давно планували з товаришем риболовлю в мальовничому Полiссi. Дякувати Богу комети зiйшлись i ми виiiхали, у вiвторок 5 вересня. Мiсце вибрали душевне, крайня пiвнiч областi, рiчка Прип'ять, розливи, старицi та болота. Приiiхали вечором, пiдготували мотор, човен та все необхiдне. Стратегiю i тактику лову обговорили за мiцним домашнiм напоэм, вихваляючись новими воблерами та розповiдями своiiх рибальських байок)))


Ранок, 6 вересня. Схiд сонця зустрiли вже на водi, рiчка немов оживаэ з першими променями сонця, за швидко зникаючим низиким туманом виднiються признаки тутешнiх жителiв, комах, риб, плахiв. На ранковий кльов не попали, не найшли рибку. Перемiщаючись по точках замiтили активнiсть малоii щучки в травi на мiляку, але ставку робили на крупняк. Першу щучку було зловлено десь о 9 годинi на копито 6" бiлого кольору на 12 грамовiй джигголовцi, масса якоii склала 1 кг. 


Пiсля невдалих спроб тролiнга i пошуку перспективных мiсць зупинилися на обловi прибережного латаття великими воблерами. Здивувала новинка минулого сезону джакал рiрнж 130 сп, на якого було зловлено 4 чи 5 риб до пiв кiло, товириш зловив на рудру, моркв'яного кольору копито, маг сквада 128 та бомбера.
Рибка вся була мала тому вiдпускали, додом взяли 4 кiлограмовки.


7 вересня. Проснулися о 5 год, сильний дощ не дав зустрiти чарiвний схiд сонця на водi. О 9 ранку вирiшили вийти, попри дощ. Прийняли рiшення рибалити на мiлких заплавах та ближнiх старицях. Рибка вiдзивалася охоче, на перших же перекатах ми почали гарно вiдловлюватися, працював старенький бомбера, копито на офсетi, ще мабуть радяньська незацепляйка....... Дощ не переставав, щей вiтер час вiд часу накривав наш судно, навiть якор не тримав. Але гарний кльов не давав нам iiхати до берега. Помiтили, що зубата охочiше брала на великi мiношки, тому почали експериментувати з нерозловленими та напрацювовути проводки на старих бiйцях. Андрюха непогано розловив та вiдловився пантоновським агароном 140 мм, чим дав надiю на мого агарона правда 125, якого я успiшно розловив 5 щуками, також розловив легендарного орбiта.
На однiй iз ямок, на викидi на рудру, получаю борзу клюваку, пiдсiчка i рибка йде з шаленою швидкiстю на мене, я не встигав вимотувати, вийшовши на мiляк, що був лiворуч вiд мене почала боротись. Декiлька хвилин боротьби, пара свiчок i щука в пiдсаку, заважила розбiйниця 2 кг.
Пiсля нeii було зловлено ще з десяток зубастих, основная маса яких важила до пiв кiло. Дощ i вiтер посилелись i ми повнiстю промокшi вирiшили вертатися додому й сушитися бiля теплоii грубки.
Ось така рибалочка видалася нам. Всiм хто прочитав дякую.
Бережiть природу!!!

[And_rv]


Коментарі