День рибака

Місце риболовлі: Оселя

Початок риболовлі: лип. 09, 2017 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ПліткаКукурудза, Опариш
Короп3.2005Кукурудза

В такий день кожен рибак має зловити рибку, от i я вирiшив кудись вибратись. Гарнi звiти наших спортсменів спрямували мене в Оселю. Чудове озеро, яке колись запустили орендарi, починає оживати. Приіхавши на водойму вирішив ловити на дамбі, бо береги були буквально забиті відпочивальниками, дискотека на весь ліс з активними купаннями. На дамбі не так комфортно, але набагато спокійніше. 
Але давайте про рибалку. Ловити вирішив пікером на 30 метрах а фідер закидав далеко і рандомно в надіі знайти цікаву рибу. Прикормку зробив карпову, щоб відсікти плотву, однак мені це не вдалося, навiть 20см поводок не допоміг. Розкормлюючи точку ловив на опариша, тож плотва почала клювати відразу, десь за годину клюнув перший карпик грам на 700 і я перейшов на кукурудзу і вкоротив поводок, проте плотву не відсік, але розмір став на порядок більший. Точка працювала стабільно, принесла 4 карпики (один схід) і море плотви. Відразу скажу, якщо в неі впиратись, то можна набити добряче. Фідер працював набагато гірше але приніс теж одного карпика і пару бонусних плотиць грам по 250. Все таки точку треба тримати, хоча при такому кльові ловити на два фідери не реально. 
Висновок: риба є вона активна і дарує масу задоволення, точку треба тримати. Поводки ставив спочатку 0.1, пізніше укрупнив до 0.14, в принципі різниці не відчув. Рибалка за день 100грн але вчора ніхто грошей не збирав, напевне була акція на день рибака. Дорога щебнева але прогрейдерована тож доïзд умовно нормальний. Всім НХНЛ.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t67-270.html#p193255


Коментарі