Душевний відпочинок

Місце риболовлі: Хрінники

Початок риболовлі: лип. 05, 2017 00:00

Кінець риболовлі: лип. 08, 2017 00:00

Тип риболовлі: Літня мормишка, Поплавок, Роздуми про риболовлю, Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Верховодка
Густера
Лящ
Окунь
Плітка
Червонопірка

Вітаю шановне панство. Мав нагоду минулого тижня відпочити пару деньків на Хрінницькому водосховищі. 

Прибули на місце близько 22:00 в середу - відповідно рибали вже небуло коли:) доки розбили табір, ПРИБРАЛИ СМІТТЯ (сука, як мені болить ця тема. Чому люди такі свині? Посеред лісу море битого!!! скла, пакетів, пляшок, дві пари старих капців). У вас же виростуть діти і поїдуть туди ж відпочивати і будуть ходити по тому срачі, чи ви гадаєте скло доти перегниє? І ще важлива інформація для тугодумів, якщо ви відпочиваєте на березі і неподалік є викопана яма, це НЕ МІСЦЕ ДЛЯ СМІТНИКА чи туалету - ЦЕ ХОЛОДИЛЬНИК.

Щось я відволікся.

Отож, перший вихід на воду був у четвер 6-го, на світанку.

З собою мав дві поплавчанки, спінінг та ЛМ. Як тільки виплив на плесо зрозумів що спінінгова рибалка накрилась - заросло просто все, навіть місцями русло, риболовля на Лм теж була утруднена через кристальну чистоту води, видимість з човна на триметровій глибині видно дно і рибу!! Залишалась поплавцева рибалка, нею я в основному і займався протягом двох днів. Стояв човном на палицях, рибалив у вікні кропивки, глибина у місці ловлі 2.6 - 2.8 метра. Кормив пшеницею і горохом, на них же і ловив. Гачок поменше, жилка на повідцях від 0.1 до 0.08, якщо товстіша клювання дуже обережні і часто риба кидає насадку, поплавці вантажопідйомністю десь в районі 1 грама. Кльов однаково активний, як вранці так і ввечері, посеред дня рибка дрібніша і клює періодами. В раколовку влізло два раки.

Сам відпочинок, як і риболовля досить класний: грабовий ліс, чиста водичка, тиша, зранку будить соловейко, в лісі є гриби, море дров, бігають їжаки, білки, бачив навіть ласку.


Коментарі