Довгоочікувана сесія

Місце риболовлі: Кустин

Початок риболовлі: черв. 27, 2017 15:00

Кінець риболовлі: черв. 28, 2017 13:00

Тип риболовлі: Поплавок, Пружини-смоктухи, Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий1.60018Опариш, Хробак

Компанйони: Макс(Кабак) та Валентин.

Мета: половити карасиків та впіймати карпика.

Час ловлі: 22 години.

Погода:  жаркі деньочкі. Вівторок штиль вітер до 4м/с, середа вітер до 17 м/с.

Вартість риболовлі: заплатили 200 гривень за 3х так як ловили на 5 палок.

Наживка: опариш, хробак, консервована кукуруза та поп-ап кукуруза.

Прикормка: 1-ший карасевий состав: флагман карась-часник + фідер-шоколад + флагман екоміх + меласа. В пружину забивали мастирку. 2-гий карповий: сподмікс, сподмікс ЦСЛ, зерна коноплі, пелец 10 мм(конопля) та 6 мм мед, у флет забивав xalibut metod mix + сипуха слива. 

Снасті: фідера, комушки флет метод 45 та 60 грам, кормушка відкритого типу 45 грамова пластик, вудочка. Вудочкі передіодично змінювались на пружини - смоктухи.

Улов: карасики, переважно на лодоню,але часом попадався крупніший, та 2 дебелих +- по 300 грам. Карпик грам 400, та ТРОФЕЙ Короп 3кг.200грм))

Всім добра та великих уловів.

Ще на відкриття 10 червня 2017 року я дуже хотів попасти на цей став, але через приємні обставини не зміг. В цей день поїхали знайомі, кожних пару годин ми зізвонювались і мені розповідали про свої улови.

До вівторка не було змоги поїхати через навчання, на яке мені прийшлось поїхати до іншого міста на 2 тижні. Постійно спостерігав за звітами,читав статті які не завжди були приємними і всерівно хотів поїхати на цю водойму. Поприїзду обговорювали з колегами коли краще їхати і вирішили у будні дні так як у вихідні  великий пресинг риболовів.

От і настав цей день. Як завжди зранку вдома не всидіди, давайте раніше виїжджати. Покатились по місту по своїм справав та плавно перейшли до риболовних закупів. О 12 годині загрузили машину лахами та риболовними снастями і поїхали. 

Приїхавши на став  на нас напала печаль, так як було дуже багато рибаків і не було  місця де ми б могли розташувати свій табір. Найшли місце стали між риболовами, розпитали про улови, з уловом були не всі. Почали розложуватися як дивлюсь Кабак якійсь сумний і злий ходить, бачу йому не подобається і він тут не хоче ловити, обговорювали переїхати в інше місце, як тут надійшла інформація, що із сусіднього сектору риболов буде їхати додому. Максим пішов до нього говорити та домовився, що через годинку ми будемо по трохи перебиратися в його сектор. Час пролеті бистро в чудовій компанії. Перебрелись, розговорились з колегою він розповів, що він брав крупну рибу із корчів, на мілині прокльовує карасик та попадався маленький карпик. Всі возять корабликами а ми без нього нажаль, але це не стала проблема так як підійшов охоронець ми поговорили він сказав  можна в занос або матрасом.Погода чудова, риба гуляє, тягають карисіків, їздять кораблики, красота.

Отже на годиннику 3-часа дня і перший фідер у воді. Намішали сподміксів з коноплею додали пелеца, забили флет, наживку повісив 2 кукурузки, поп-ап(слива)та консервована і всю цю вкусняху Валентин поніс під корчі. З другим зробили все те саме тільки замість поп-ап(слива) повісив поп-ап(часник). 

Хлопці на близькій дистанції половлювали карасів а в мене глухо. Вирішив не сидіти без діла та перекинути одну палку на ближню дистанцію щоб теж посмикати карасиків.

Час ішов, прокльовували карасикі, багато маленьких попадались які відразу пливли підростати. Флет мовчить, в карповиків дивлюсь по березі теж без результатно одні корабликі катаються. Часто не перекидав флет але кожного нового завоза міняв наживку яка нажаль результатів не принесла. Біля 20 години  вирішили закормити точку на ніч, перезавезти флет та змінив насадку на консервовану та поп-ап кукурузку з полуничним запахом і почали готувати вечерю. На ніч уже ставало прохолодно, поодягалися, збоку від нас приїхало кілька машин, вийшло багато риболовів як вияснилось зранку вони проводили змагання  з фідеру.

Сидимо вечеряємо, слухаємо звуки природи, спостерігаємо за сплесками риби. До 00-00 покльовок не було взагалі тоді вирішили іти відпочивати.

Ніч пройшла швидко, в 04-30 уже на ногах. Дивлюсь матушаця фідерісти, розташовують свої риболовні місця і риболови їдуть і їдуть чуть не на головах один в одного сидять.

Перезакинули вудки та фідер а флет вирішив не чіпати, думаю хай собі стоїть, ранок холодно у воду не полізу щоб завозить. Коли Кабачок хотів діставати вудку в ньго сталося клювання і на березі дебелий карасик грам 300. карасик гарний, щоб всі такі були.

Сиділи спостерігали за бланками, поплавками, часті перекидання а карасик невеличкий попадався. Встало сонечко світити, рибка гуляє  але клюти відмовляється, то ми вирішили палити вогник, заварити кофею та зробити сніданок яким посмакували та я пішов приліг. Пройшла мабуть година часу якою я насолоджувався сном і тут чую КРИКІ  Юра-Юра, я думав вони жартують, бо то такі хлопці які люблять прикальнутися над іншими, але я бистренько підірвався побіг до Максима. Дивлюсь удилище гнеця, кінець тремтить, Кабак передав мені палку і до бою, під час виважування риба бою не показала, що правда перейшла з одніє сторони на іншу. Після половини виважування рибка прокинулась і почала боротися, з першого разу не підвів до берега так як почала втікати і фракціон кричав голосно. Пройшло  2 хвили і бачу я хребет, гарний КОРОП, хлопці полізли у воду з підсаком і от після довгого бою рибуля у підсаку УРА всі щасливі. Свотографувалися і знову сіли як і сиділи, адреналін зашкалив уже спати мені не хотілося.(Щоб частіше такі клювали)

Час летів, клювали карасикі, Кабак знову зловив великого карасики в районі 0.300 грм. Валентин після довгого мовчання риби вирішив змінити місце лову якє йому принесло карпика в районі 0.400 грам. Просиділи годину без клювань і вирішили збиратися.

Взагалом задоволення отримали та відпочили на 5 зірок.

Всім дякую за увагу.

Ставте лайкі  не проходьте мимо))

НХНЛ.


Коментарі