СЮДИ ПЕРШИЙ І ОСТАННІЙ РАЗ!!!!!

Місце риболовлі: Тучин

Початок риболовлі: черв. 09, 2017 16:00

Кінець риболовлі: черв. 10, 2017 12:00

Тип риболовлі: Карпфішинг, Поплавок, Пружини-смоктухи, Флет-Метод, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Червонопірка0.300Манка, Опариш, Хробак

Вибачайте за запізнення! 

З чого ж почати??!?!

Цілий тиждень з друзями вирішували куди ж податися на карпову риболовлю... Та ще й так, щоб не далеко, та ще й щоб поруч розмістились близько 10 чол. 

Так ось наступив день виїзду, а ми ще не визначились!!!!! І тут якийсь лихий надоумив нас їхати в Тучин.... Зі всієї компанії там був 1 товариш і то минулого року!!!! І то на Хижака!!! Нуууу.. ПОЇХАЛИ!!!!!!

Десь близько 15-00 прибули на став. Поки вибрали місце настала 16-та година. На перший погляд сам став дуже гарний та перспективний....АЛЕ ж зовнішність оманлива!!!))) За 10 хв. до нас прискакав сторож і "ранив" першою новиною, що з сьогоднішнього дня рибалка вже коштує не 180 грн., а 250!!!! Аргументів щоправда не навів.... Ну 250, то 250 - може зарибили чи корчі дістали... АГА - ЖДІТЬ!!! Відвалили за 8 ловлячих чоловік 1500грн., бо було ще 2-є не рибаків - добре, що хоч за них не довелось платити)))

Окрема подяка керівництву става за туалети і смітники - точніше їх відсутність!!!! Тут грає роль крилатий вислів про "Вийдеш в поле ти.........." - ну ви зрозуміли! Доречі з компашою в 10 чоловік знайти непроглядні кущі не так вже й легко. А ще селяни в полі, пастухи..... Ну та не про це!!!

Підготовка місць та розкидання зайняли 1,5-2 години. Поки ми розкидались, то не ловлячі друзі накрили стіл (за це їм окрема подяка :) !!!). Розкинулись, перекусили...За годину півтори перезакинулись...Перекусили....Ще раз перезакинулись вже на "нічну"....пограли в карти...А кльову як не було, так і не стало!!!! Перепробували весь кормово-зваблювальний матеріал (поп-апи від солодких і до копченої ковбаси, бойли, горох, кукурудза, опариш, черв'як, манка, мастирка і т.д. і т.п.)!!!! Щоправда на поплавчану з манкою або ж з черв'ячком налітала мізинцева краснопірка! Та хіба ж ми сюди за цією дрібнотою приїхали?!?!?! 

Ніч пройшла у повній тиші...

Ранок нас ні чим новим не зустрів, окрім декількох обірваних оснасток (так як на відстані близько 30м. у воді "ЛІС"), 2 карасиків на черв'ячка та жменями дрібних краснопірок. Хоча і в квитках час наш був до 16-00 - було вирішено не витрачати час та нерви на даній водоймі і вже о 12-00 нас там не було... Ще з таким паршивим настроєм і відчуттям, що тебе "кинули" я навіть з пустих рибалок вжитті не повертався!!!!

ВИСНОВОК: Якщо нема куди діти 250грн., хочете зіпсувати собі настрій та пощекотати обірваними снастями собі нерви - тоді Вам в Тучин!!!)))

P.S. Вибачте, що нема що похвалити - а так хотілося... всім НХНЧ !!!!


Коментарі