Карпова рибалка 7 - 9 травня

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: трав. 07, 2017 16:00

Кінець риболовлі: трав. 09, 2017 10:00

Тип риболовлі: Карпфішинг

Було велике бажання перевірити як там ситуація в Бочаниці, бо дуже вже сильна ностальгія за  прекрасними рибалками 3 - 4 річної давнини.

Останні два роки там ситуація в плані риболовлі була далеко не радужна. Чесно кажучи була надія на реабілітацію водойми в своїх очах.

Рибалили ми два дні 7 - 9 травня на 2-му острові. Ціни в цьому році підняли суттєво - за двох рибалок і одного відпочиваючого попросили 750 грн за добу! А стандартна ціна пірсу - вже 200 грн.

Новий охоронець сказав що в цьому році водойму також зарибнювали 4 т зарибком карася, коропа і амура.

Рівень води досить не поганий, але далеко не такий як був скажем в травні років 4 назад.

В перший день десь до 17 00 була чудова погода, і ми як раз встигли розкинутися, закормити заплановані точки і налаштувати снасті, а далі почався з погодою просто жах!!! Гроза, скажений поривчастий вітер, хвилі по пів-метра, і різке похолодання аж до 3 - 4 градусів. Такої коропової рибалки в мене ще в житті не було!!! Тому на жаль ще до кінця першого дня стало зрозуміло що кльову не буде, що і підтвердилося на жаль.

Хоча, правду кажучи, мені вдалося заробити два дуже гарних "паравози" на ранок  8-го числа, на дальній дистанції біля самого очерету. В першому випадку риба зійшла десь на пів-дорозі ( по відчуттям явно не маленька),  а в другому - просто завела в корчі, і я не встиг її від них відтягти. Спрацювала діпована запахом "часник" кукурудза і горох з плаваючим поп- апом. З описаного по рибі - все.

Як ми не старалися, змінюючи насадки і точки лову - більше нічого не клюнуло. Проте ще раз повторюся про погоду - просто жесть, ми практично не виходили з будиночку всі два дні!!! Тому по цьому виїзду на жаль я для себе не можу зробити висновку яка ситуація в Бочаниці, і надіюся туди потрапити знову вже за нормальних погодних умов.

 


Коментарі