Весняна плотва на Тернопільському озері

Місце риболовлі: Тернопільський став

Початок риболовлі: бер. 28, 2016 06:00

Кінець риболовлі: бер. 28, 2016 16:00

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
ЛящМотиль, Опариш
ПліткаМотиль, Опариш

Прогноз сонячної погоди та велике бажання пофідерити дав нам зі Славіком Вороблевським можливість вибратись половити рибку. Метою виїзду була ловля плотви та потестувати прикормки від компанії Flagman в тому числі новинки які надійшли в продаж цього року. Дуже вже хотілося нам половити бонусів у вигляді крупної плотви і тому був зроблений вибір їхати на озеро в славне місто Тернопіль.
Так як відстань до Тернополя не маленька і часу на підготовку і розкладання мотлоху треба не мало, вирішили їхати з вечора. Дорога була швидкою і 23:00 ми вже були на місці. Вибір місця для ловлі був зроблений заздалегідь, це місток Віктора Тихоновича з мальовничим видом на нічний Тернопіль.
Не спішне розкладання речей, монтування фідерів та замішування прикормки і в 2:00 ми готові. Далі можна було посмакувати пивка і помилуватись картинкою нічного міста в очікуванні світанку. Трохи відпочивши, на світанку ми взялися за улюблену справу. Риба виявилась не активною і проявляла себе рідкими покльовками підлящика. В процесі лову ми визначили для себе саму робочу суміш корму, так як мішали три різні суміші по 1 пачці та відстань ловлі, і з допомогою порційної подачі кормового мотиля ми почали періодично половлювати гарну плотву. Також в улові попадався окунь та підлящ і ще два раки які клешнями зачіпились за шнур при вимотці. Краще риба ловилась з дальньої дистанції, поводки працювали від 120 до 150 см. Насадка декілька мотилів з підсадкою опариша та варіацією пряних спреїв. Покльовки доводилось чекати від 5 до 10 хв., які були дуже обережні. Риба ловилась напротязі всього дня з навеликими провалами в кльові.
Ще на озері в даний день проводились змагання по ловлі спінінгом з човна де також брали участь спортсмени з нашої федерації, ми тримали за них кулаки. Цікаво було спостерігати як спінінгісти пробували ловити окуня з наших точок ловлі, так як ми кормились мотилем, що закінчилось в них поїмкою моєї снасті.
День пройшов швидко і настав час збиратися. Чудова весняна погода та непоганий кльов зробили його наповненим позитивними емоціями, що дуже тішило. Ми швиденько зібрались і задоволені вирушили до Львова. Ось якось так.
Всім вдалого кльову і позитивних вражень від кожної рибалки!
А ще кілька світлин нашої поїздки.

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t2712.html#p177343


Коментарі