Спонтаний виїзд на рибалку.

Місце риболовлі: Пристань

Початок риболовлі: квіт. 06, 2017 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Короп голий3.0002
Плітка

Львів 05.04.17 ніч. На годиннику 23.00, сон не бере, а в душі якось сумно, тоскливо, апетиту немає, і якась находить хандра. Страшне видовище, коли рибак сумує. А ще коли в куточку, стоять нові в плівці фідера, і шнур намотаний, і гачки нав'язані, і якось вирішення цього душевного стану приходить моментально, а не поїхати мені на рибалочку. І після такої думки, світ наберає барв))))

В кладовці знаходжу прикормку за 2015рік просрочена вже по 2 колу, опариш кукурудза, о так все, можна вирушати. Але питання куди, дивлячись на прогноз погоди, дощ, шквальний вітер(+8) ну катаклізми як завжди. Якщо падає дощ, стрий-дністер відпадає, рівень-прозоріст, багато факторів для успішної рибалки, можна і пролетіти. Риючись на форумі, не можу знайти підходяще озеро, і тут в фб бачу звіти 1-2квітня озеро в с.Пристань в пана Романа. Все мозаїка склалась і озеро обрано.

Дорога до Жовки Євро 5 стандарт, після мостів, відрізками просто жахіття, як кажуть в народі, як після атомної війни, але мені здається атомна бомба, би навпаки підрівняла ті ямища. Усе-таки через поле через гай, добрався до озер.

Люблю я сюди приїжджати, атмосфера на озері якась особлива. Красиві озера, сосновий ліс, комиш, і в такому сірому дощливому дні, я бачив тільки позитивну сторону, як і любий рибак на риболовлі.

Швиденько все росклав, і почав ловити. Перший заброс 5хв покльовка , обрив поводка, другий заброс знов те саме, зрозумів що бавитись тут не треба поставив канат 10 номер гачка, і після цього зловив 2 тузіків, пізніше був просто провал, поставив менший гачок і половлював плотвичку а вона тут досить гарних розмірів. Ловив на фідер Sherman Pro Feeder 3.60 з тестом до 60грам, на скільки я прокайфував від цього фідера, це не передати словами, на стільки палка лягла в руку, просто як рідна. Дуже інформативний, чутливий, збалансований на забросі і на виважуванні ну просто казка, можете рахувати, що це реклама, але я відверто признаюсь, цей фідер мене покорив, хто має такий фідер в свому арсеналі, підвердить мої слова. Як всьо життя їздив в жигулях і тут проїхався на бмв, от десь такі в мене були емоції.

І в такому релаксі я провів всю рибалку з періодичністю половлював рибку. Замерз в ноги підмок і втік додому. Пану роману вдячний, за такі красиві озера. НХНЛ #15...


Коментарі