Пізня осінь

Місце риболовлі: Наварія Глинна

Початок риболовлі: лист. 28, 2016 00:00

Кінець риболовлі: лист. 28, 2016 00:00

Тип риболовлі: Спінінг

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окуньвіброхвост 2.5"

"Пізняя осінь- це дивна пора,
Риб не клює і грибів вже нема..."
Сам це сказав, але вчора вчудив,
Гриб назбирав ну і рибу зловив!

Якийсь смішний віршик в голові сидів, але трохи правди таки є :D
Запакувавшись "по-повній", мали намір в вихідний податись "кудись" на закриття по хижаку човнами, але погодні умови скерували нас на найближчу водойму, аби в разі форсмажору вернутись сухими домів :lol:.
По приїзді зі сторони Малечкович від самого ранку вітер і хвиля, тому не задумуючись поїхали до Сантіно, де царював повний штиль. Володя з Романом пішли прочісувати берегом всі виходи до води, а я таки не втримався, "накачався" і пройшовся під очеретом човником. Кидав в кожен прохід між очеретом і в паралель, подавав різні приманки "просто в рот", але щуку це не спровокувало (при умові що вона там взагалі була :lol: ). Тому крім сумних осінніх пейзажів з води- ніц а ніц ..... :cry:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
Ще й чуть спін не втопив після зацепу, непомітив як з борта злетів.... Добре що запамятав де воблер в очереті "втикнув" то ж по шнуру втопленик віднайшовся :P .
А тим частом колеги пішли перевірити пляж а потім в сторону шлюзу, а я "здувся" і пішов шукати щастя поблизу Сантіно. Аби не розмінюватись на дрібязок відразу поставив 2,5" віброхвоста в кислоті і вже на другому закиді відчув тидик на повільній проводці! Вокунець в розмір з палець :lol: Ну хоть шось! :lol:

ЗображенняЗображення

Спортивний інтерес заставив міняти приманухи і відповідно переходити на деліканніший монтаж. В кількості тидиків та реалізації я прибавив а от в розмірах- нє. :roll:

ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення
ЗображенняЗображення ЗображенняЗображення

Зміна точки пішла на користь, бо відразу отримав парочку впевненіших підборів та сходів з короткочасною роботою фріку. От тут я почав згадувати роботу "мордодрочом", і реально на досить делікатній проводці з паузами горбатий цікавився приманкою частіше, але видурити його було важко. Через той азарт я зовсім забув про фотосесію з гарними, як для Варки, екземплярами, тому вірте на словах :lol:
Отак відпочили з спінами біля води з вітром, а при кінці в дощ, тому дякую своїм колегам за витримку та гарну компанію!:f1:
Якщо погода вже не дозволить то і сезон закрив.... Як мінімум човном :wink:

п.с. ...а про гриби? Про гриби забув! :oops:

ЗображенняЗображення

Ніхто не ризикнув а я таки зібрав з одного дерева зимовий опеньок (Flammulina). Шикарна страва, я вам скажу, яку дарує нам пізня осінь... :wink:

Джерело: http://www.active.lviv.ua/topic-t346-465.html#p185767


Коментарі