Бочаниця, 09.01.2015

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: січ. 09, 2015 00:00

Кінець риболовлі: січ. 09, 2015 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука4
Окунь1

Ітак, знову був на риболовлі і мій коротенький звітик
09.01.15р. було вирішено відкрити сезон риболовлі на жерлиці та мормишку. Виїхали з батьком з Рівного о 4:50. Здзвонились з Андрієм, який повідомив, що у них сильний вітер і сніг. Оскільки вже виїхали, то повертатись ніхто не збирався. О 5:20 забираємо Андрія і їдемо на водойму. Сніг мете так, що перед собою нічого не видно.
І от та очікувана мить. Ми заходимо на перший лід(у новому сезоні) і виставяємо 1-шу жерлицю (на годиннику 5:45). І далі починається саме цікаве. Сніг заліплює повність. Жерлицю поставив - через хвилину її не видно. Набурили пару лунок - через хвилину неможливо знайти.
Десь о 7 годині виставили останню жерлицю і сніг по трошку почав стихати. Вітер був метрів 15-20 за сек. На мормишку пробували ловити, але все було марно вудку відкидало від лунки. Живця взяли всього 45 штук. Виставили всі жерлиці і залишилось декілька живців. Живець потрібно ловити, але не можливо навіть проводку зробити.
На годиннику 10 година і бачу, як батько метушится біля жерлиці (стояв від нас в метрах 300). Телефонує і повідомляє, що є 1-а "зубата бестія" (ось відео


). Ідемо з Андрієм вітати батька з першим трофеєм, як спрацьовує жерлиця і у Андрія (також відео )
Пройшлися до батька переговорили про клювання і враження. Тут у Андрія знову клювання (результат на відео ).

В цей час дзвінок від батька і радісна новина, що є ще одна щука. Далі знову перевірка жерлиць і спроби впіймати живця (які до 13:00 результату не давали). Декілька клювань у Андрія, які давали нульові результати і зріз 2-ох повідків.
Біля 1-ої години сіли біля батька в камиш і впіймали пару плотвичок. Раділи дуже, бо знайшли "кльову лунку", але вийшло як завжди (4 плотви з лунки і тишина). Батько маякує мені і я бачу як майорить прапорець (далі все на відео

).
Після цього клювання 2ох годинна перерва і починаємо збиратись додому. Останнє клювання на жерлицю у Андрія і риболовля закінчена (ось відео останнього клювання на жерлицю ()
Не зважаючи на те, що клювань було дуже мало і погана погода всі отримали задоволення від риболовлі, спілкування з природою та приємного проведення вільного часу.
Результат: у батька - 2 щуки та окунь грам 300, а у Андрія 2 щуки
Всім НХНЛ

[Android]


Коментарі