Бочаниця, 12.12.2014

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: груд. 12, 2014 00:00

Кінець риболовлі: груд. 12, 2014 00:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Щука14
Окунь0.2001

Ітак, знову про хороше.
12.12.14 р. роблю відгул на роботі і прямую за товаришем (Андрій Pilorama) в Гощу. Настрій бомбезний. Але знаючи, що минулий раз був з рибою - цього разу їхав з думкою, що будуть ловити всі крім мене. Але не так сталося, як гадалося. Не буду забігати наперед і все по порядку.
О 5:40 загружаєм Андрія ручі і в путь. Цілу дорогу були розмови про риболовлю, анекдоти і т.д. Прибули на місце десь о 6 годині. Вирішували куди краще їхати( на острів чи зі сторони Жаврова). Вирішили їхати до острова. Під"їхавши до водойми побачили, що вже куча ліхтариків майорять в одну і другу сторону. Побачивши , що ми під"їздим ближче рибак почав активніше бурити лунки, а як почув, що ми біля нього зупинились, то побіг на іншу сторону виставлятись.
Розвертаємося і їдем до Жаврова. Зупинились у дуже привітного чолов"яги (патріот, дуже приємна і добропорядна людина). Через нього поперли на став, а там вже куча жерлиць. Половина наших місць було зайняте. Вирішили трошки здвинутись і виставлятись. Перша покльовка себе не примусила довго чекати. Через хвилину після виставленої першої жерлиці вистрілив флажок і перша думка була, що це просто погана натяжка флажка. Підсічка і щучка скаче на льоду.
За 50 хв. виставили всі жерлиці і приступили ловити на вудочку (час від часу поглядуючи на жерлиці). Скільки проводок не робили - вудочка мовчала. Через годину я отримав клювання окунця грам на 100, який біля самої лунки забрав мормишку з собою(пізніше сіли на глибину з течією і почала покльовувати плотва).
Десь о 9 годині маякує мені Андрій і я бачу як недалеко від мене майорить прапорець. Ось відео: (дивитись до 40 сек., далі було важко знімати, тому телефон виключив). Результат щучка 1 кг.
Потім послідували клювання у Андрія (Pilorama), деякі з яких були невдалими (2 чи 3 обріза повідка і з 10-от сходів скоріше за все окуня невеличкого). Клювання це добре, але треба трошки підкріпитись.
Після сніданку бачимо ще одне клювання на моїй жерлиці . Підбігаємо і (результат дивимось на відео)

.

Тільки відійшли до ящиків, як прийшлось вертатись назад. Поруч з тією жерлицею загорілась жерлиця Андрія. Далі відео (на відео погано видно , що щучка відірвалась з гачка і Андрій професійно викинув її з лунки на лід)


Потім ще пару реалізованих покльовок і вирішили шукати живця( бо залишилось дуже мало). На глибині десь 2 метра знайшли місця, де плотва від пів долоні, до долоні нагло загинала кивок до води. Інколи лесь встигав впіймати вудку, бо летіла вже в лунку. У Андрія в основному клювала на проводку, а у мене на стоячку. В місці де ми ловили була якась течія, бо мормишку одразу зносило в сторону.
Перед тим як збиратись додому вирішили зазняти чергове клювання на мою жерлицю і воно було вдалим (якщо ще не набридло дивітся відео)


Загалом рибалка чудова. Я впіймав 6 щук, Андрій(Pilorama) 8 щук та 1-го окуня грам 200.
P.S. Не дивлячись, що п"ятниця народу було десь чоловік 30 . Клювало у всіх

[Android]


Коментарі