Бочаниця, 06.12.2014

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: груд. 06, 2014 07:00

Кінець риболовлі: груд. 06, 2014 15:00

Тип риболовлі: Зимова

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь9
Щука2

Нарешті дорвався до комп"ютера, щоб залишити свій звіт.
06.12.14 р. нарешті збулася мрія - попасти на лід. О 5:30 заїхав по товариша(Андрій Pilorama) в Гощу і поперли на водойму. Довго шукали , з якої сторони потрапити на водойму і о 7 годині нарешті потрапили на лід.
Лід був прозорим і зразу було зрозуміло, що сьогодні нас очікує не легка риболовля (так як взяли з собою не дуже багато живців).
Десь о 8:30 закінчили виставляти останні жерлиці і сіли рибалити на мормишку. Піднімаю голову і бачу , як загорівся прапорець на Андрійовій жерлиці. Відеофіксація клювання і підсікання першого екземпляра(відео потім виложу). В цей час чую як, збоку щось "шурхнуло". Повертаю голову наліво і ще одна покльовка у Андрія. Підсічка і є.
Сиджу і ловлю на мормишку. Пробую різні проводки і тут на дуже різкій проводці клюнув окунець на мізинчик. Ну , думаю, тут зараз буде як з кулемета (в минулому році на таку лунку сів, то з одної лунки 15 окунців на мізинець взяв і всі на живця пішли). Це було перше і останнє клювання на вудочку. Пробував і різні проводки і мормишки і поплавчанки і блешню, а у відповідь 0.
Настрій від цього не ахті, а ще й жерлиці мовчать. Тільки це подумав і бачу , як на моїй жерлиці загорівся прапорець. Підбігаю..... катушка стоїть..... ще момент і починає крутити. Підсікаю і відчуваю супротив на тому кінці. Через мить красуня полосата вискочила на лід і почала викручуватись у різні сторони.
Поки,я, звільняв зубату від гачка - Андрій продовжував бігати за жерлицями (2 клювання на різні жерлиці і 2 обрізаних повідка). Ще невелика пауза у клюваннях і знову майорить прапорець на моїй жерлиці. Починаю тягнути і відчуваю, що опір не такий як був перший раз. Виявилось , що це був красень "горбач" грам на 400. Через хв. 30 клювання і знову полосатий красень приблизно такого ж розміру.
Сіли перекусити і поміркувати, що робити, бо живця не залишилось. Вирішили походити в пошуках живця (зробив десь 15 лунок, а у відповідь "кукіш"). Ще пару реалізованих клюваньна жерлицю.
На годиннику 15 година. Вирішуємо збиратись і їхати додому. Результат риболовлі у мене 4 щуки і 2 окуня, а у Андрія 5 щук.
P.S. Саме екстремальне, що було на цій риболовлі, це як потріскував прямо під ногами лід. Обдзвонивши всіх знайомих, взнали, що це нормально і переживати немає чого, але 5 точка не розслаблялась і не залишала думка, що сьогодні ми можем покупатись. Слава Богу, такого не сталось і все закінчилось дуже добре. Риболовля вдалася

[Android]


Коментарі