Ставок тракторної бригади в Лопавше

Місце риболовлі: Стир, с.Лисин

Початок риболовлі: квіт. 11, 2009 10:15

Кінець риболовлі: квіт. 11, 2009 14:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Ротан1Опариш
Карась сріблястий4Опариш, Тісто

компанйони: нема
погода: хмарний, холодний день, все небо затянуте дощовоими хмарами, сильний північно-східний вітер. Температура - градусів 10

ловив з 10.15 до 14.00
ловив навпроти дороги, між деревами

Приїхали ми з тестем ще в пятницю ввечері, коли вже було темно з метою в суботу заколоти кабанчика і теля. Крім нас туди ще приїхві брат мого тестя Женик. Він мені розповів, що неділю назад був на ставку біля тракторної бригади, ловив з 11 до 14 і нічого не зловив, ловив на мотиля і опариш, але збоку біля нього лоивив місцевий хлопець з Димидівки років 27-ми, який регулярно тягав карасиків з середини ставка спінінгом. Женик сказав що зі слів того хлопця він ловить на "п'ятачок", що це таке - невідомо.

Тесть хотів спробувати половити на так названій саджанці - штучному невеликому ставку розміром з два баскетбольних поля, в якому метр глибини води, знаходиться недалеко від його хати і річки Стир. Але я давно облюбував саме тракторний ставок, і в тестю був зайнятий для рибалки то ловив я сам.

Після того як ми всі разом обсмалили кабанчика і настала черга його розділяти, я пішов на рибалку, бо моєї допомоги вже не треба було. Взявши червоних гнойних червяків яких накопав з самого ранку на місцевій мусорці на обриві біля джерела, я пішов озброївшись всіма снастями, що були в мене.
Від хати до ставка кілометри два, дорога - кам'янюки втоптані в пісок, йти важко.

Прийшов і сів зі сторони, де немає хвиль - навпроти моста між деревами, спправа від мене за потопленим деревом сидів місцевий рибалка. Ловив він на тісто вудочкою і чимось схожим на пікер. Його результат два карасики на півладоньки не погіршили мені настрій. Я замішв свою саморобну прикормку і закинув вудку на червяка. Зловив ротана. Мені вони такі бридкі ці ротани, аж знімати з гачка не хочеться
Закинув фідер і підкормив місце де ловив вудкою. Через деякий час знову на вудку зловив ротана і бачив на фідер покльовочку. Загалом бачив на фідер покльовок з 10 не менше, але чомусь реалізував лише одну - результат карасик чуть менше ладошки. Бачив покльовки в сусіда свого і попросив у нього тіста, в надії зловити не третього ротана а карася. Закинув ще одну вудку з глухою оснасткою на тісто, і поки грався з наживлянням фідера сусід почав гукати, що клює та вудка з тістом. Витягнув граного карася трішки більшого за ладонь, весь такий красавець золотий, жовтобокий.

Після цього зловив ще пару-трійку карасиків, приїхав брат мого тестя і сказав, щоб я йшов на базу.

От такий початок сезону по карасю, я задоволений


Коментарі