Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ СТАВОК У БОЧАНИЦІ СПРАВЖНІМ РИБАЛКАМ

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: серп. 01, 2015 19:00

Кінець риболовлі: серп. 01, 2015 20:00

Тип риболовлі: Пружини-смоктухи, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий7
Червонопірка2

Доброго дня! Дуже і дуже вибачаюсь за те що ненаписав звіт із рибалки у Бочаниці. Був я там два тижні тому... і більше не буду. А тепер поясню чому!!!
По приїзді як завжди співало серце від тої краси і від очікування великих карасів. Але. Приблизно о 19.00 поплив човник до протилежного берегу (сидів я на 13 пірсі) до заростів очерету... і пропав десь на годинку. Стукіт весел, сміх, і О ЧУДО!!!
Випливає човник і якраз навпроти моїх вудок на відстані 200-300 від берега метрів виставляють хлопці сітку довжиною метрів 200-250. Сиджу мовчу,думаю матьйогозаногу ставте. Вранці годині о сьомій така сама операція, тільки сіточки уже виймали, та ще й по дорозі до берега пропливли якраз над моїми вбивцями карася. Сиджу мовчу, думаю матьйогозаногу плавайте.
Машину ставив біля будинку сторожів, і по дорозі до своєї "тачки" бачу таку картину: що просто-напросто йде розпродаж виловленої сітками рибки місцевим підприємцям,бо дуже сумніваюсь, що прості люди приїдуть купити рибу на машинах із великими пластиковими ящиками,та ще й сторож на півставка горланив у телефон чи треба комусь там риба. Ходжу мовчу,думаю матьйогозаногу торгуйте.
Власник ставка в курсі справи, бо крім мене рибалили мужики з Гощі, вони дзвонили й питали його, ШО ЗА ФІГНЯ!
Тяжко якось так на душі, що рибаків просто розводять,і вважають за...
Зловив я Шановне Панство сім карасів(з них "Бочаницьких великих" лише 3),дві краснопірки і зеленого рака.
Як ревізор із телевізору, голосно заявляю - Я НЕ РЕКОМЕНДУЮ СТАВОК У БОЧАНИЦІ СПРАВЖНІМ РИБАЛКАМ - допоки не закінчиться це . . .як хочете так і називайте :facepalm:

[Установщик]


Коментарі