Бочаниця, 29.06.2009

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: черв. 28, 2009 00:00

Кінець риболовлі: черв. 29, 2009 12:00

Тип риболовлі: Пружини-смоктухи, Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий4.000
Короп дзеркальний1.0005
Плітка3
Червонопірка15

компанйони: Грабар Ярослав Вікторович

погода: Дуже гарна сонячсна погода, вночі були хмари, температура градусів 27-31, помірний тихий вітер західний та північний

ловив з неділі на понеділок до 12.00

ловив на березі перед в'їздом на острів, бесідка друга по рахунку від зеленого паркану

Зловив 5 кг карасів, в тому числі 5 зеркальні карпи(грамів по 200-300), штук 15-20 невеликих крснопірок і десь 3 плотви грам по 200-250

Наживка: опариш

Прикормка: власного виробництва з бетаіном + кукурдза консервована

Снасті: фідер, плотва на вудку

приїхали і побачили що місце на яке ми хочемо сісти вже зайняте, тому почали розкладати снасті на першій бесідсі від паркану(там де пірс є)
я там впіймав трьох непоганих карасів і одну гарну плотву(карасі на фідер на хробака, плотву на мастирку на вудку). При цьому фідер з опаришами мовчав
http://pic.ipicture.ru/uploads/090701/HAfYTcKhUL.jpg
http://pic.ipicture.ru/uploads/090701/2cSXWEWWur.jpg

десь о сьомій чи восьмій ми перебрались на те місце де і хотіли ловити, там кльову майже не було
сильно закормили моєю прикормкою місце для поплавчанок, пізніше ще закормили те місце прикормкою Ярослава фішдрім "Карась". Почало смеркатись, але кльов так і не почався, не почався він і коли стало геть темно.
в сутінках я почав закидати свою донку на енерційній котушці нажививши її горохом який знайшов на березі. Але так закидав що мало все не позапутував(фідері, спінінги і донку), насилу виплутав і закинув з іншого боку. Так ніхто і не клюнув за добу на ту донку.
вночі були поодинокі покльовки на фідер (покльовок з три-чотири) успіхом вони не закінчились, я спав до 4.00, а Ярослав просидів над вудкою з світлячком всю ніч.
Зранку почало працювати прикормелене звечора місце, але клювала виключно краснопірка з плотвою, спочатку ми її всю випускали, але зрозумівши що вся рибалка може бути такою і нам не бачити карасів вирішили брати.
Десь о сьомій ранку почали працювати мої фідери, карась брав впевнено та гарно. Той фідер який стояв і закидався правіше приніс підряд 4 карпики. Я наживляв пучок опаришів, забоявся експерементувати з насадками.
http://pic.ipicture.ru/uploads/090701/I5S97LdWCC.jpg

http://pic.ipicture.ru/uploads/090701/PNjKqEgEEv.jpg

Дуже порадував мій новенький карповий спінінг який подарував мені брат, на балабуху мастирки в прежуні було вставлено гачки наживлені пінопластом, після моїх слів "шось давненько спутнік стоїть не тронутим" спінінг почало смикати і дьоргати, упругий кінчик почав показувати у воду, я почав тягнути і витягнув гарного карася, після цього таким же способом витягнув ще одного, і бачив мініму ще дві покльовки на цю снасть.

Познайомився з цікавим чоловіком, добряче відпочив, скуштував смаженого сала і запеченої бараболі. Крім того навіть наловив чимало риби. Відпочинок однозначно вдався!


http://pic.ipicture.ru/uploads/090701/f6xUrjBOFW.jpg


Коментарі