Нетішин, 30-31.03.2016

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: бер. 30, 2016 00:00

Кінець риболовлі: бер. 31, 2016 00:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий0.5001

Щойно повернувся з риболовлі.

Перед нерестовою забороною вирішили гайнути на водосховище, помочити фідери в надії на карася та ляща. Компанія з 4-х друзяк вчора 30.03.2016 по обіді "стартонула" з Рівного на Остріг. Але по прибуттю на "риббазу" побачили декілька рибацюг, які щойно прибули і планували рибалити з ночівлею, берег доступний для закидів, було вже окуповано, майнули на "Півневу гору" через ліс.

По дорозі побачили компанію "підвохів", що виходили на берег з пустими руками. Зупинились поспілкуватись. Видались абсолютно адекватними людьми. Кажуть: "на невеликих глибинах біля берега купа малька, його пасуть маленькі судачки, таку рибу ми не полюємо, шукали трофейного товстолоба, бачили лише одного, але вистрелити не вспів, втік". Якщо справді полюють переважно на лобатого і не чіпають дрібну рибу і аборигенні види, то Молодці!.

Вода вже в стандартному рівні, після літньої посухи піднялась до звичних меж. На "Півневій горі" вирішили не затримуватись і гайнули на "Гнілуху", але з боку лісу. Рибацюг вистачало і в лісі і на "Гнилусі".

В нашій компанії був іменинник, тому першим ділом шашшлик, по 50 капель валеріанки ;) , а тоді вже до риболовлі.

Успіхи геть слабенькі... Один карась на півкіля. Інтенсивних і гарних клювак не було і не тільки в нас, а і по всьому березі і навпроти... Карась вже пішов на нерест. Ловили на опариша з підсадкою мотиля. Комушки забивали і мастиркою і пшонкою і фішкою лящ і прикормкою карповою з шоколадом...

Вправи з спіном принесли пару "скляних карандашів-судачків", які були обережно втоплені. Замінив "червячка" на рачка і ці "малолеткі" перестали засікатись, а лише смикали приманку.

Дуже гарно відпочили на природі, надихався свіжим повітрям, поспав під легкеньким дощиком на новій розкладушці. Купа кайфу, хоч і без риби на яку сподівались! Всім НХНЧ!

[vladamator]


Коментарі