Нетішин, 27-28.02.2016

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: лют. 27, 2016 18:00

Кінець риболовлі: лют. 28, 2016 18:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий2
Лящ2
Плітка50

Всім доброго вечора! Був з компанією друзів на Гнилусі з 27на 28лютого. Рибалка із-за нічного морозу знову видалась трудовою.З настанням темноти на корм стала мірна з долоню плотва і так періодично покльовувала протягом ночі.
Серед ночі влетіли два карасики і два лящики. Відрибачивши до 4 години пішов в машину поспати і прокинувся перед 8 годиною ранку. Мої компаньйони почали збиратись додому,а я був приємно вражений що з настанням дня плотва з точки не відійшла і продовжувала ловитись,тому вирішив трохи залишитись і так в азарті рибачив до 13 години. Відпочив класно хоча вночі на замерзшому шнурі ловити трохи проблематично. Трохи діють на нерви ці занурення фідера перед кожним закиданням. Фото з телефону тому за якість вибачаюсь (забув фотіка)

До речі фото улову -це станом на 8-му ранку коли я витягнув сушити садок. До 13 години коли закінчив рибалити в відрі додалось ще зо 30 плотиць. Сьогодні вітер знову дув від моста. Ніяк не можу попасти на вітер з Острога щоб в такому ж темпі відірватись на виважуванні важчої риби. Думаю ще все попереду!
З повагою Тарас!

[ttearjerker]


Коментарі