Бочаниця, 30.06.2011

Місце риболовлі: Бочаниця

Початок риболовлі: черв. 30, 2011 08:00

Кінець риболовлі: черв. 30, 2011 15:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий7.000Опариш
Йорж1Опариш

Так як на Горині чомусь толку мало по білій рибі то вирішив відвідати Бочаницю, тим паче що відпустка як завжди така коротка....
З самого ранку густий туман – гарний знак, правда дивлячись на небо цього не скажеш. Сьогодні взагалі не квапився, навіть коли вже ступив на острів то його обійшов та переглянув пірси. Все в ажурі – чисто та охайно – окрім мангалів, столів, лавок навіть урни для сміття – дуже давно я тут не був, все змінилось. Стосовно ловлі пірси всі сподобались, окрім останніх за номерами ....ті що в заливі.... майже всі пірси вільні .... ото й вибирав тільки судячи з напрямку вітру (щоб не був бічний) №17. Поки розмотався та приготував корм вже восьма година.... закидую прший фідер – зрозуміло, що на опариша. Другий фідер снарядив методом на кукурдзу. Пройшло хвилин 10 і перша покльовка – дістаю ... йорш..... Також гарний знак )))) .... ну в принципі йорш це глубоководна риба значить все норма ... головне, що не плотва чи краснопера... Через півгодинки розкювався невеликий карась на ладонь ..... навіть на метод на кукурудзу клюнув, після чого метод я переробив на другий фідер, вирівняв однакову дистанцію на двох палках і так тандемом ловив весь день, за що згодом не пошкодував. Темп наростав ... Карась гарно зібрався на прикормці та впевнено лупив, що аж майже фідери вискакували зі стійок.... Гарна покльовка слідувала десь через хвилину-дві після того як натягнув шнур.... Поетапно налагодилась схема - один фідер заправляється ... другий десь там клює, а потім навпаки. Головне вичікувати саме ту яскраву підтяжку чи взагалі випрямлення фідерного кінчика а не підсікати при четвертому чи п'ятому піддьоргуавні. Ще такий цікавий момент – використовував спрей фішка-карамель, дуже сподобався аж виприскав пів банки на корм і опариша. Звиячайно, що без всяких там діпів діло б було але всеж таки з ними риба впевненіша та швидше „розжовує” наживку…Десь після 11 год кльов явно втих. Яле тут появились яскраві клювання з трьохсотграмовими карасями, стало вже веселіше. Впереміш із дрібнотою ці карасі клювали до останнього. Що цікаво якщо клює то клює на два фідери а якщо ні то обидва мовчать. Ловив на дистанці ~57 м. Взагалі золоте правило цієї водойми чим далі тим краще. Краще це в якісному аспекті, бо часом при явних недолетах годівниці клювання змушувало себе чекати а риба дрібніша. Ось так я доловив десь до трьох і в загальному заліку виявилось трохи менше 7 кг.
День був сонячний ..... ще довелось поплавати та позагоряти .... риба ще клювала, але це вже було не потрібно. Дно піщане просто клас. Риболовлею дуже задоволений .... релакс повний.

PS: тестував на дальних відстанях свій новий шнур санлайн супер пє 6лб .... вражень понад міру .... ясно, що тільки позитивні ... поки що. Супер тонкий шнур під хороший фідер. Убійний виліт, правильна кругла форма, не ворситься ... навіть після декількох рибалок абсолютно не втрачає колір.

[ZVod]


Коментарі