Нетішин, 08-09.02.2016

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: лют. 08, 2016 17:00

Кінець риболовлі: лют. 09, 2016 07:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Окунь7
Карась сріблястий10
Лящ2

Доброго всім дня. Мене завжди притягувала рибалка на "нетішенській дамбі" і це напевне вже не невиліковно. В 2014 році влітку там проводив один день в тиждень це 100% поки не почалися конфлікти з дружиною та сином, але то все бла-бла.

А тепер про рибалку в ніч з 08 на 09 лютого. Зі сторони Острова на плитах. Компанія я і мій брат Сашко з Острога прибули на дамбу. Хвиля в "харю" а ми ловим. Прикормка голд флагмановський плюс минулорічний трапер лящ з додаваням лин-карась. Закормились і чекаємо на покльовки, наживка опариш + мотиль, його ж добавляв в прикормку.

Потихеньку смакуємо сангушком і по трохи починає грати окунець час від часу прокльовують карасі але поки що в садках по 2-3 окунець і один карасик. Вечоріє... Ближня точка карачі не йдуть, була одна покльовка лящова, але прикрий схід невеликого підлящика тільки розізлила і добавило натхнення.

З 23-ї почалися частіші клювання з певними хвилями (періодами). Результат до 7 ї години було зловлено десяток карасів 7 окунців 2 підлящика. Під ранок було прохолодно. Масового клювання нетішинських карасів ще не почалося, або я не на те шо треба ловив і ловив не так як треба. Сезон відкрито. На слідчому тижні їду знову, маю одне місце в авто, бажаючих поїхати повідомлення в пп. Всім ні хвоста ні чешуї.

[Тюлень]


Коментарі