Відкриття фідерного сезону 2016

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: січ. 30, 2016 15:00

Кінець риболовлі: січ. 31, 2016 08:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий6.5009

Напишу і я кілька слів про своє відкриття сезону 2016. Отже в прогнозі потепління і я здвонившись з знайомим з Острога домовились про рибалку на дамбі з ночівлею з 30 на 31 січня. Приїхав в суботу о 15 год я застав Валерія Андрійовича вже на плитах. Вирішили ловити чим по глибше,тому ми зайшли аж -650 метрів від шламбаума. Відстань міряна кроками,так як звечора мені прийшлось один раз йти до машини за курткою і стільчиком,а повернувшись на місце лову,потім ще раз з матюками на свою діряву пам"ять йти за сигаретами :-) :-) :-) . Розсілись,загодувались і під пляшчину почали чекати нічний кльов. Перше клювання я побачив біля 22 години,зразу в стилі "віддай фідер"але ловив на інлайн і в цей момент стояв чуть далі від платформи тому рибу підсікти не встиг. По покльовці зрозумів,що карась і вкоротивши до 40 см поводки почав ловити. Риба ловилась з періодичністю раз в годину. На світанку біля 8 години кльов відрізало і ми почали збиратись до дому. В результаті вийшло 9 потужних карасів і один окунь. У Валерія Андрійовича(він ловив на три вудки з смертю карася на опариш з пуфом)6 карасів ,але один з них приблизно кілограмовий,інший грам 900. Так що відкриття пройшло на славу.На остаток кілька фото.

До речі розловив новопридбаний в міжсезоння Шерман Про 4,20м, з катушкою Даіва Віндкаст вийшла досить збалансована і дальнобійна снасть. Як для такої гаргари до 160-ти грам фідер дуже чутливий і не погано відпрацьовує і в"яже рибу.
В підсумку своїх слів хочу представити Вашій увазі новинку- транспортну систему фірми "кравчучка" модель "безсмертний поні" :-) :-) :-)

З повагою Тарас.

[ttearjerker]


Коментарі