Помилкове рішення не рибалити вночі

Місце риболовлі: Нетішин, ХАЕС

Початок риболовлі: серп. 09, 2014 22:30

Кінець риболовлі: серп. 10, 2014 11:00

Тип риболовлі: Фідер

Риба яку було спійманоВага, кгшт.на що клювало
Карась сріблястий1.5004Кукурудза, Опариш
Лящ1.0001Опариш

Рибалив на даній водоймі з 9 на 10 серпня.

Місце лову обрав - каміння біля Гнилухи, закидали вудки у водосховище.

Наживка: опариш, кукурузка, мастирка. Прикормка: трапер лещ, мегамікс пластилін (полуниця), пшикав на опариша ароматизатором етикетка здерлась, то і не скажу що це за "смердючка".

Снасті сформував: 1 фідер кидав далеко,1 пікер (найбільше карасів піймав саме на нього), 1 просто спінінг з кормухою і повідком. Приїхала на водойму біля 21 поки все налаштували, замішали прикормку, поклали спати похресника, то було біля 22,30. Відразу я витягнув карасика грамів на 300, на опариша (спрацював пікер), потім прикрий схід з поскрипуванням фрикціону на кукурузку, потім карасик на дальній фідер, знову клювання, так рибалили ми десь до 00,30 через втому вирішили іти спати (як виявилось то було помилкове рішення). Прокинувся о 4,15, зварив кави, на одній вудці сидів дебелий карась, перекинув снасті, і все тиша, 5,00 тиша, 6,00 тиша, потім клюнув гарний підлящик до кг, далі глухо.

Просидівши до 11,00 ми змотались так як вже подзвонили наші дружини, що вже рушили з Рівного на відпочинок до нас, ми переїхали до водойми з боку Острога, ну а далі все по програмі, смажені бедра, карасі на вогні, кавун, бадмінтон, відпочинок.

Рибалкою задоволений, обовязково ще повернусь туди за лящами і трофейними карасями. Вся риба чиста без селітера. Хай рве хлопці.

Писи: було відкриття сезону і пуляли і співали всю ніч, ще картина була на крутій лодці 4 мужика ганялись за 1 бідною качкою, висадили в неї купу патронів, а вона все рівно вижили і втікла. Короче "хочеш жить не так розкарячишся".

[Vetal]


Коментарі